| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Najgora ST rasa
Onda nema smisla odgovarati retoričkom pitanju But let's continue: Bynarsi jer imaju odvratno iritantan glas od. komunikaciju Sulibani jer su zločesti i imaju onu odvratnu kožu Brini jer imaju, također, iritantan glas, arogantni su, mrcvarili su Ezri (...mislim za nepovjerovati...) Ah, još bi se tu dalo nabrajati...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 13 srp, 2007 3:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Xindi reptili su mi isto dosta gadni... ....sam njihov izgled... , pogled... i način razmišljanja mi se ne sviđa...
| pet 13 srp, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
".....Sulibani jer su zločesti i imaju onu odvratnu kožu.." A tko ni zlocest !? cak i "ubermoralni" kapetani flote padaju u napast zloce i nekorektnosti... ostalo je stvar impresije ........ A ince pa nisu svi Sulibani bas zlocesti ..ak si gledala ENT onda se sijecas spasavanja Sulibana iz logora .... tako da nisu bas svi isti.. Al dobro ti si tek pristigla i kad jos 15 x pogledas ENT ces sve znat i stvari ces drugacije pocet gledat... Pozdrav Omladinska 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 srp, 2007 7:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
evo i mene malo ovdje.. istina da svi kapetani flote imaju neku dozu zloce u sebi i da znaju cesto pasti pod utjecaj "tamne strane".. sila ih vuce.. ali takvi su svi ljudi..malo zlocesti.. a tko nije???
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| pet 13 srp, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
buco je napisao/la: ".....Sulibani jer su zločesti i imaju onu odvratnu kožu.." A tko ni zlocest !? cak i "ubermoralni" kapetani flote padaju u napast zloce i nekorektnosti... ostalo je stvar impresije ........ A ince pa nisu svi Sulibani bas zlocesti ..ak si gledala ENT onda se sijecas spasavanja Sulibana iz logora .... tako da nisu bas svi isti.. Al dobro ti si tek pristigla i kad jos 15 x pogledas ENT ces sve znat i stvari ces drugacije pocet gledat... Pozdrav Omladinska 2 Ok, ja sam generalizirala...greška! Općenito su odvratni zbog kože, ali ono zločesti je išlo one Sulibane koji su opkolili Enterprise i mučili Archera
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 13 srp, 2007 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
| pet 13 srp, 2007 9:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cubal, cabal, cabala, tako nesto. cini mi se.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 13 srp, 2007 9:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"....zaborvio sam kako im se ono zove organizacija.." Ak nije kabala [ opcenarodni] onda je USSC !! tu je neko modificiran 100%... @Ezri nemoj da te boja ili oblik koze ili lica ili sto drugo zavara ... nisu oni krivi sta imaju takvu kozu ....majka priroda ..tko zna kako mi njima izgledamo..sto mislis !? Pa zbog tih stvari meni a mislin i vecini je ST serijal zanimljiv , interakcija vrsta , kontakti , obicaji , mozebitni izgled ... itd.... Pozdrav Dekorativna 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 srp, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
| pet 13 srp, 2007 11:51 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
xindi su mi najbolji.... ferengiji su mroni(heheh)
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| ned 15 srp, 2007 1:48 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 26 ožu, 2008 10:49 pm Postovi: 29 Lokacija: Terok Nor :D
|
BAJORANI SU NAJGORI!!!
|
| čet 10 srp, 2008 1:32 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Lisa ma što je tebi pa "Zemljaci" su najgora rasa ....mic po mis i uzeše sve ! Dobro je to @bunnyca napisala , samo je bila preskromna . Previše je "zloće" u njima i to one genetski usađenje , jedino je izgleda Picard mutira pa se ubermoralizira brižan i da mu nisu sc-ovci svako malo pomogli , npr. pri napadima "alienskih shipova" odma bi ga bili zatukli skupa s posadom . No ima je on ka i Kata moćnije biće nego ča je "Q" !? Kako niste pogodili !!!!  Pa scenaristu valjda ! Pozdrav Vragecova 9

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 11 srp, 2008 2:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Bajoranci su najgori, jer stalno nesta cvile, a i cijeli DS9 se vrtio oko njih... Kardasijanci, zato jer nisu poubijali sve Bajorance kad su imali priliku... I rase iz Dominiona su losi kao zlikovci
Ma sve rase oko kojih se vrtio DS9 su sranje jer je DS9 sranje
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 14 srp, 2008 5:42 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pakledi , they search for things 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 srp, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
MG je napisao/la: Ma sve rase oko kojih se vrtio DS9 su sranje jer je DS9 sranje
Hmm... Pa koja je tvoja omiljena serija ST serijala ? Ako nije "MS" . Pozdrav Katina 7

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 15 srp, 2008 9:58 am |
|
 |
|