Sada je: sri 26 kol, 2026 1:08 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Tosk 
Autor/ica Poruka
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Post Re: Tosk
Jem'haderi su u potpunosti stvoreni iz početka, nikad nije postojalo niti jedno biće poput njih, u potpunosti su umjetni, to se spominje u seriji.

A Vorte su nastale od primata koja su živjela na drveću a njih su osnivači modificirali i ''pretvorili '' u inteligentne humanoide.

Pomiješao si njih dvoje. :D :D :D

pet 06 vel, 2009 6:42 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

mene jem hadari podsecaju na nosikance i na jos par vrsta ali sam im zaboravio imena i gde sam ih video.

vorte nisu genetski modifikovani nego su im faunderi ubrzali evoluciju tako da su oni od nekih primata koji su ziveli na drvecu preko noci postali razummna "inteligentna" bica.

zato su oni zahvalni faunderima. to je objasnjeno u onoj epizodi gde se pominje da vole da jedu one bobice.

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

pon 09 vel, 2009 5:55 pm
nešt po svom izboru

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
OGamer je napisao/la:
vorte nisu genetski modifikovani nego su im faunderi ubrzali evoluciju tako da su oni od nekih primata koji su ziveli na drvecu preko noci postali razummna "inteligentna" bica

Pa to je i Raitara napisala, ne?

pon 09 vel, 2009 6:11 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

OGamer je napisao/la:
mene jem hadari podsecaju na nosikance i na jos par vrsta ali sam im zaboravio imena i gde sam ih video.

vorte nisu genetski modifikovani nego su im faunderi ubrzali evoluciju tako da su oni od nekih primata koji su ziveli na drvecu preko noci postali razummna "inteligentna" bica.

zato su oni zahvalni faunderima. to je objasnjeno u onoj epizodi gde se pominje da vole da jedu one bobice.

Pa modificirali su ih.

Ali izraz ubrzati evoluciju bi značio da su oni tako trebali izgledati u budućnosti, što nije istina, jer evolucija nije nikome određena unaprijed i može postojati bezbroj opcija u što neko biće može evoluirati.

Vorte su osnivači jednostavno stvorili tako da su genom primata poboljšali novim genima i tako su stvorili novu vrstu.
:D

uto 10 vel, 2009 1:27 am
Über Trekkie
Über Trekkie

nope.
tacno moze da se odredi dalji tok evolucije i kako ce dato bice da evoluira.

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

uto 10 vel, 2009 11:02 pm
Defender of Earth

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Ovako kad malo pogledamo pa gotovo polovica vrsta koji su članovi Dominija a za koje znamo su na ovaj ili onaj način genetski modificirani... :o

sri 11 vel, 2009 1:05 am
Goddess in green
Goddess in green

OGamer je napisao/la:
nope.
tacno moze da se odredi dalji tok evolucije i kako ce dato bice da evoluira.

U potpunosti krivo, tijek evolucije nije zapisan u kamenu. Ima bezbroj opcija u što neko biće može evoluirati. [-X

Svaki čovjek teoretski može postati predak posve različite vrste. Upravo je to razlog zašto na zemlji ima toliko vrsta. :-k

Sva bića na zemlji imaju zajedničkog pretka, koji je evoluirao u bića koja sad postoje i koja su postojala na zemlji. :)

sri 11 vel, 2009 10:00 am
Über Trekkie
Über Trekkie

ukoliko ne dodje do nepredvidjenih katastrofa: zracenje, trovanje, bolesti... tacno se zna kako ce covek buducnosti da izgleda :)
citao sam skoro ali da me ubijes ako mogu da se setim gde. naucnici tvrde da ce malje sa ljudskog tela nestati u sledecih xxx godina :)

sri 11 vel, 2009 5:26 pm
Goddess in green
Goddess in green

OGamer je napisao/la:
ukoliko ne dodje do nepredvidjenih katastrofa: zracenje, trovanje, bolesti... tacno se zna kako ce covek buducnosti da izgleda :)
citao sam skoro ali da me ubijes ako mogu da se setim gde. naucnici tvrde da ce malje sa ljudskog tela nestati u sledecih xxx godina :)

Ne može se znati. Kao što rekoh, postoji bezbroj opcija u što ljudi mogu evoluirati, i neće svi ljudi evoluirati u istu vrstu.

Različite ljudske rase na zemlji, već su početak stvaranja novih ljudskih vrsta. :)

sri 11 vel, 2009 8:08 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: