| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 27 lip, 2007 11:26 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a sto mislite o posadi sastavljenoj samo od Q-ova? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 27 lip, 2007 2:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...raspad sistema... !!
...da mi je viditi kako bi se oni dogovorili... 
| sri 27 lip, 2007 2:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pucketalo bi se prstima na sve strane... kao u west side story 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 27 lip, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: pucketalo bi se prstima na sve strane... kao u west side story 
...e ovo me danas najviše nasmijalo!!! ...pucalo bi se s prstima... 
| sri 27 lip, 2007 3:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Rase u novom serijalu?
Meni bi kapetan bio vulkanac , doktor betazoid a ostalo vecinom bi bili ljudi 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 27 sij, 2008 12:37 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
captain: Klingonac first officer: Cardasian second officer: Human security offcer: Vulcan tactical officer: Andorijanac chief engeener: Ferengij science officer : Bajoranac doctor: Bolijanac helm: Human kuhar: Talaxijanac frizer: Xindi - Human
| ned 27 sij, 2008 12:47 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
mislim da second officer ne postoji kao takav, nego da uvijek ima i neko drugo zaduzenje.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 sij, 2008 12:50 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
captain:vulkanac first officer: human second officer: Klingonac security offcer: Bajoranac tactical officer: human chief engeener: Vulkanac science officer :betazed doctor: bolijanac helm: Andorijanac Nego na ovom forumu od novog filma , bi svi novu trek seriju stavljali u 25 stoljece i tai likovi iz te zamisljene serije bi istrazivali novu galaxiju sta je meni glupo , jer ionako pola mlijecne staze nije istrazeno a i ono sta je istrazeno nije totalka istrazeno Tako da moja nova serija bi bila smjestena 5 godina nakon filma nemesis i radnja se nebi odvijala na enterpriseu nego na nekom drugom brod i kapetan bi bio tuvok ili neki drugi vulkanac uglavnom oni bi imali slicnu misiju kao enterprise , istrazivat neotkriveno i obavljat neke zadatke koji su od velike vaznosti za federaciju
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 03 vel, 2008 6:58 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
Captain: Human First Officer: Klingonac Security Officer: Andorijanac (paranoja bi bila prejebeno iskorištena na toj poziciji) Tactical Officer: Human (sa texaškim naglaskom koji voli zaurlat "YEEEHAWWW" kad neš pogodi) Chief Engineer: Binarci Science Officer: Vulkanac Doctor: Human Helm: Human 
| pon 04 vel, 2008 11:52 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
captain:human 1st officer:human security officer:ferengij tactical officer:andorijanac chief engineer:klingonac (lol) science officer:vulkanac doctor:kardasijanac (100%, da na nama testiraju ko žabama) helm:talaxijanac kuhar: xindi primat frizer:human (po mogucnosti bivsa susjeda kata  )
| pon 04 vel, 2008 8:57 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kapetanica bi bila ženska, Trill. No.1 human. Drugih rasa bi zapravo jako malo, uglavnom bi na brodu bili ljudi... No, za tactical bi stavila romulanca u suradnji sa vulkancem. O brodskim financijama i pregovorima jedan dobar ferengi... Još bi par Trilla bilo u posadi na manje važnim mjestima.
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 04 vel, 2008 10:06 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
captain: trill first officer: human security offcer: klingonac tactical officer: vulkanac chief engeener: binar - ta ideja mi se čini super counselor: betazoid science officer: data doctor: human
_________________ njanjanja
|
| uto 15 tra, 2008 2:16 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
captain: Trill first officer: Kardasijanac second officer: Klingonac security offcer: Vulkanac tactical officer: Andorijanac chief engeener: Ferengi science officer : Čovjek doctor: Talaxijanac counselor: Ocampa
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 27 lip, 2010 6:12 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Kapetan - Andorijanac Prvi časnik - Vulkanac Drugi časnik - Telarit Zapovjednik osiguranja - Klingonac Strojar - čovjek Znanstveni časnik - Tril Liječnik - Čovjek Savjetnik - El-Aurijanac
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 29 lip, 2010 6:58 pm |
|
 |
|