|
Sada je: uto 25 kol, 2026 3:39 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Hurq
http://www.youtube.com/watch?v=9W2cnN6mFi0Evo malo scena iz star trek invasiona i pitanje , dal mislite kako bi se slicna radnaj mogla ubacit u kanon star treka ? Dal su kam jahte dobar koncept za hurqa i dal je mozda hurq zrtva dominija ?
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 11 vel, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Hurq
captain je napisao/la: dal mislite kako bi se slicna radnaj mogla ubacit u kanon star treka ? Ja sam protiv... nije li degradirajuće da se u kanon ubaci radnja neke igrice, a ne ubaci recimo TAS? Ima nekoliko ST igri koje su mi se svidjele (BOTF, Elite force, Armada...) i fora je vidjeti i igrati se s drugačijim Trek brodovima, rasama i događajima, ali to je to.... no canon 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne doslovce radnja igrice ,nego koncept hurqa i neke poveznice , kao hibernacija , tajni brod ili tako nesto Pa u voyageru su slicnu stvar napravili ali je nisu produbili  (sa vadwaurima)
|
| sri 11 vel, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Ne doslovce radnja igrice ,nego koncept hurqa i neke poveznice , kao hibernacija , tajni brod ili tako nesto To je fora.... slično kao fanfiction, poigravanje po treku... smišljati bezbroj mogućnosti koje bi se mogle dogoditi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 11 vel, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Uzet koncept i izgled rase iz igrice i nije losa stvar toliko ,naravno ako ce se sve dobro uklopit naprimjer ja mislim da bi kamm jahtaei bili zanimljivi u seriji , kao i vrsta iz bridge commandera , kessok 
|
| sri 11 vel, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
captain je napisao/la: Uzet koncept i izgled rase iz igrice i nije losa stvar toliko ,naravno ako ce se sve dobro uklopit naprimjer ja mislim da bi kamm jahtaei bili zanimljivi u seriji , kao i vrsta iz bridge commandera , kessok  Slažem se s ovim u vezi Kessoka  , ali ima još jedna vrsta onda iz druge igrice koja nije Trek, ali je strašno napredna - govorim o Scrinu iz Tiberium Warsa (samo im treba napravit još nekoliko vrsta brodova).
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 11 vel, 2009 5:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
mislim da bi u kanon trebalo uvrstiti i Batmana. on na kostimu ima siljaste usi. tako da mislim da apsolutno ima pravo i sluzbeno biti dio priznatog treka.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 13 vel, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 13 vel, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: mislim da bi u kanon trebalo uvrstiti i Batmana. on na kostimu ima siljaste usi. tako da mislim da apsolutno ima pravo i sluzbeno biti dio priznatog treka. ...jeee... ...za takav prijedlog moraš službeni zahtjev poslati na T'Grelovu adresu, te će se on posavjetovati s svojim odvjetnicim da li to može u kanon ili ne...
...nije to tak jednostavno kako ti misliš...
| pet 13 vel, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
Googlat Hur'q, Star trek, Damascus. Pa dobro, u Alfi i Beti nikad mira! Izgleda da su Hur'q odavno zaglavili u drugoj dimenziji.. A Kam jatke su njihov preostatak u stázi, u romulanskoj neutralnoj zoni, sa kima će se pozabavit klingonski znanstvenici ča će izazvat katastrofu?? (BIIIIIP kratkoročno pamčenje  ) Glete, imamo krizu restruktuiranja u Dominiju otkad su Osnivači upali u depru, i ne vide više smisao svoje egzistencije.. (a Odo i Laas in nikako ne moreju stvorit Prozac. ne pomaže nit Always look on the bright side of life) Pitan se ča će učinit dominijski susidi.. 

Soap Trek Deep Place Nine
|
| ned 22 vel, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: captain je napisao/la: dal mislite kako bi se slicna radnaj mogla ubacit u kanon star treka ? Ja sam protiv... nije li degradirajuće da se u kanon ubaci radnja neke igrice, a ne ubaci recimo TAS? Ima nekoliko ST igri koje su mi se svidjele (BOTF, Elite force, Armada...) i fora je vidjeti i igrati se s drugačijim Trek brodovima, rasama i događajima, ali to je to.... no canon  Apsolutno se u potpunosti slažem sa Cvičekom.  Nikako, ako je to tako dobro i dobro osmišljeno/odrađeno, neka uvrste u neku seriju i film i eto ti kanona. 

|
| pon 23 vel, 2009 3:31 am |
|
 |
|
Make it so
|
Ja svejedno mislim da je kan jahtee moguce ubacit u kanon ali unutar serije i u doba nakon dominijskog rata 
|
| pon 23 vel, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|