| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Klingonci.Hrabri i neustrašivi ratnici.
|
| sub 03 vel, 2007 5:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Kazonci mi izgledaju ruzno i primitivno, a jos su i fanatici i to zatucani.
mislim da sam ostavio dojam da mi se ne svidjaju.
a u biti i je tako.
iako su u stvari krivi njihovi bivsi gospodari koji su ih tlacili i iskoristavali.
|
| sri 07 vel, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma Kazonci su najgore sto Delta ima za ponuditi.
neorganizirani, tehnoloski inferiorni, niskointeligentni, a ni ono korjenje sto im izvire iz gleve mi nije bas sjelo, nekako ostavlja dojam lose osobne higijene 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 08 vel, 2007 10:31 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
a cujte... morali su biti takvi da ima imalo smisla borba solo Voyagera protiv citave rase... kasnije se Voyager namjerio na Borg a svi zanmo koliko nam je to bilo uvjerljivo 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 08 vel, 2007 12:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad smo vec kod borga, malo sam razmislio i do sao do zakljucka da ni njima nije lako odrzavati osobnu higijenu uz sve one cijevi i metlane ploce kojima su oklopljeni.
|
| čet 08 vel, 2007 1:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa zato imaju nanotehnlogiju... mali robotici pojedu svu necistocu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 08 vel, 2007 1:16 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Andorijanci... zar se ne vidi? Boja kože, kose, ticala, andorijansko pivo  .
A nekad je i Andorijanska Garda bila prilično opaka i svi su ih respektirali, pogotovo jer na ručnom naoružanju nisu imali opciju omamljivana protivnika, već samo dezintegraciju  . Prilično nabrijani, rekao bih!
| sub 17 vel, 2007 1:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Alokin je napisao/la: pogotovo jer na ručnom naoružanju nisu imali opciju omamljivana protivnika,
ma to svi kazu
a onda nekoliko epki kasnije opet imaju omamljivanje.
|
| ned 18 vel, 2007 10:36 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
.. ah ti scenaristi .. !!!! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 vel, 2007 2:15 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ant je napisao/la: Alokin je napisao/la: pogotovo jer na ručnom naoružanju nisu imali opciju omamljivana protivnika, ma to svi kazu a onda nekoliko epki kasnije opet imaju omamljivanje.
A morali smo, pa ipak smo ušli u Federaciju 
| sri 21 vel, 2007 10:42 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Alokin ovo ti je dobro !!!!! Cin su se uclanili u Fedse odama su morali postavit "omamljivanje " hehe...
Cudno za Klingonce ako se ne varan oni jos nisu stigli skontat kak to omamljivanje radi ... pa su za sad na jednoj opciji .. ili !?? ak varam ispravite !! A i one svoje "sablje " i nozeve nosaju jos uvijek u boj !? Malo su in progledali kroz prste ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 vel, 2007 12:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Mislim da su nozevi radi pokazivanja
Da je ratnik nista drugo
A i dobro dodje kad se tuku u baru 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 22 vel, 2007 2:43 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Kazes , sefe, u pokazne svrhe !??
A znaci manekeni u Fedsima su zapravo Klingonci , a ja mislia da su to ratnici podzemlja , onog organiziranog !???! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 vel, 2007 7:21 pm |
|
 |
|