| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 2x13 - Dawn
Cvicek je napisao/la: vidiš kak te ja konstantno toleriram.... a ti mene ko dr. House onu dr. Cuddy Cvicek je napisao/la: činjenica je da neki ljudi znaju spominjat da im ideš na živce i da im se radi tebe ne da dolaziti. Cvicek je napisao/la: Činjenica u smislu da sam osobno čuo. Neki ljudi u smislu da je to samo jedan dio forumaša.
|
| sri 26 svi, 2010 6:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x13 - Dawn
Epizoda me podsjeca na The enemy u TNG-u i odlicna mi je ..trip i arkonianac su se srusili na jako vruc planet nakon sta je ovaj drugi puca na trip-a jer je trip bia u njihovom teritoriju ..za to vrime (malo nakon pada) je i ent dosao u sustav i zajedno s ostalim arkonijancima poceo trazit ovaj dvojac Isprva se trip i arkonijanac nisu nimalo slagali ..pa je prvo arkonijanac ukrao tripu odasiljac a onda je trip isto proba napravit njemu ..no ovaj ga je zarobia i natira da popravlja uređaj ..ali trip ga je prevario i zarobio ... na kraju kad je trip odlucio da ce ga pustit i da moraju dignit odasiljac na brdo ..prvo su se pofajtali pravo ali su onda ipak odlucili surađivat i na cudan ih je nacin nesreca zblizila Toliko ih je zblizila da u trenutku kad je trip mogao da se teleportira na ENT ..kad su ga nasli ..on je odlucio ostat s novostecenim prijateljem ..s kojim se cilo vrime nije nit razuma jer nije u sebe imao univerzalni prevodilac Pred kraj epizode je archer obecao da ce odmah otic iz arkonijanskog teritorija ..zapravo obecao je da ce izvrsit obecanje od prije ..a arkonijanac i trip su napokon pricali i razumili se ... super mi je ovaj spoj price di se dva lika ne razumiju a komuniciraju i one klasicne neprijatelj u ponekim situacijama moze postat prijatelj ...price ... znaci situacija određuje prioritete ...uz TNG epizodu ovo me podsjeca i na jedan film sa totalno istom radnjom vise manje 9
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 26 svi, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: ...uz TNG epizodu ovo me podsjeca i na jedan film sa totalno istom radnjom vise manje Da i mene, samo najgore ne mogu se sjetit kako se zvao taj film. Isto je jedan lik zaglavio na planetu s nekim alienom. Pa je taj alien rodio sina i nakon toga nedugo umro, pa se taj lik odlučio brinut o tom alienu kao o svom vlastitom sinu. Sjećam se da ga je taj klinac alien zvao ujak.  Uglavnom i u tom filmu su imali problema s komuniciranjem te su se gestama pologano sporazumjevali. U svakom slučaju ovaj nastavak je jako sličan tome filmu, kako god se zvao...
| sri 26 svi, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Enemy Mine ..Glumi Denise Quaid 
|
| sri 26 svi, 2010 8:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Iste asocijacije imam i ja. Enemy Mine i TNG-The Enemy. No upravo zbog tih referenci mi se epizoda ne sviđa jer se opet kopiraju scenariji. Trojka. Na kredit. I nastavak agonije zvana sredina druge sezone ENTa.
|
| sri 26 svi, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Prekriticni ste ..u doba kad su se prvi sf-ovi snimali sve je bilo original a sad je vec skoro svaka prica ispricana i zato kritike zbog tog su ponekad previse 
|
| sri 26 svi, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: Prekriticni ste ..u doba kad su se prvi sf-ovi snimali sve je bilo original a sad je vec skoro svaka prica ispricana i zato kritike zbog tog su ponekad previse  that beng said, nikome ne pada na pamet ponovno iskopavati crni kvadar proporcija 1:4:9 na Mjesecu. slicno, smatram da ne bi trebalo ripoffati ni enemy mine. klasici su tu da se gledaju u originalu, ne da se prepravljaju.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 26 svi, 2010 10:24 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
da se primjetit da se trip svlači u gotovo svakoj epki... ili se to samo meni čini... 
| čet 27 svi, 2010 12:07 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
TNG verzija mi je puno bolja. Zapamtio sam ju kao jednu od najboljih u TNG-u. Ali i ova je isto dobra 
|
| čet 27 svi, 2010 6:14 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Skoro su se poklali ali happy end... i meni je bolji The enemy ali i Trip je pokazao klasu .... 10
|
| sri 02 lip, 2010 10:05 pm |
|
 |
|