|
Sada je: ned 30 kol, 2026 8:43 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 2x18 - The Crossing
''The Crossing'' (Prijelaz)
Sezona: 2 Epizoda: 18 Datum premijere: 2.4.2003. Prikazano na HRT-u: 4.6.2010.

Scenaristi: Rick Berman, Brannon Braga i André Bormanis
Redatelj: David Livingston
Stardate: Nepoznat (2152.)
 Gostujući glumci: Joseph Will - Crewman Michael Rostov Matthew Kaminsky - Crewman #2 Steven Allerick - Cook Alexander Chance - Crewman #1 Valarie Ianniello - Female Crewman
 Kratak sadržaj (preuzeto sa ST centra): Enterprise susreće ogroman tuđinski brod, kojeg nitko od posade nije dosad susreo. Pokušavaju uspostaviti kontakt, ali ne uspijevaju. Odjednom se otvara veliki portal koji "guta" Enterprise, onesposobljavajući im oružje i pogon. Na sreću, sustav za održavanje života nije onesposobljen. Archer, Trip i Reed odlaze shuttlepodom na ogromni brod radi istraživanja. Iako se čini da nema prijetnji za Enterprise, Tripa odjednom napada šareni dim, koji napada njegovo tijelo, te nestaje. U bolnici, Trip tvrdi da je dobro. Objašnjava da je za vrijeme napada imao izvantjelesno iskustvo, te da je mislio da je na Floridi, u posjetu bivšoj djevojci.

Detaljnije informacije: Memory Alpha
Kompletan scenarij: Chakoteya
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 04 lip, 2010 7:56 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x18 - The Crossing
Okey epizoda sa beztjelesnim bicima koja zele ukrast tijela posade kako bi se spasili ..smisne su bile one spike od malcolma dok je bia opsjednut ..posebno ono u T-polinoj sobi ..na kraju je rijesenje krize bilo jednostavno a brod od tih bica unisten 7
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 04 lip, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pa opet jedna epizoda sa ne previše originalnom radnjom, jer body-snatching od strane bestjelesnih aliena smo stvarno vidjeli u svakoj Trek seriji, a vjerojatno i u svakoj SF seriji. No ipak, epka je ok jer poteže pitanje opravdavanja zauzimanja tijela jer ovi oblaci umiru i brod im se raspada pa im trebaju domaćini da prežive, no zauzvrat, um domaćina biva protjeran iz svog tijela, ali u nekakvom stanju sreće. Jer koliko se vidjelo odmah iz prvog primjera sa Tripom, on nije lebdio na stropu u vakuumu, već je mislio da je na roštilju i uživa. Uglavnom eto sinergija nekoliko motiva krađe tijela, duhova, mindfuck kontrole Matrix kalibra. Dosta dobro odrađeno. Opet catwalk igra ulogu u zaštiti posade. I brod ovih duhova; kad se otvore prednja vrata, izgleda kao dok manta zine da proždere ribu.
8
|
| sub 05 lip, 2010 12:23 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zanimljiv je ovaj pogled evoluirane rase na fizicka zadovoljstva ... pomalo me podsjeca na EMH-a u sedmoj i njegovu uzivanju u tjelesnim zadovoljstvima 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 05 lip, 2010 1:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
dobra epka...ova bestjelesna bića žele tjelesno uživat.....he..he kada je biće ono uzelo malcolma i odmah pravac kod t pol..pa kud odma kod nje..  ..e da dotur je dobro odradio poso.. 8
|
| ned 06 lip, 2010 5:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Fora epka, iako jedna takva slična već postoji u TNG-u
Uglavnom zanimljiva su ta svjetlosna bića, a i njihov ogroman brod (najjače mi je kad uvuče Enterprise u sebe)
Malcolm je bio smiješan kad je jedno od bića ušlo u njega pa je otišao do T'Pol i pokušao zašprehat jednu od časnica u liftu
Jedino mi nije jasno, da ako već ta bića ne mogu opstat u svemiru, zašto onda nebi mogla bit u svom standardnom obliku na Ent-u pa da im Archer i ekipa nađu neki planet pogodan za život - nekako mi to ne drži vodu
Al ajde, neka bude osmica
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 08 lip, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sovereign X je napisao/la:
Jedino mi nije jasno, da ako već ta bića ne mogu opstat u svemiru, zašto onda nebi mogla bit u svom standardnom obliku na Ent-u pa da im Archer i ekipa nađu neki planet pogodan za život - nekako mi to ne drži vodu
Nepovjerenje? Želja da sami upravljaju svojom sudbinom, pritom misleći da to mogu bolje na dvije noge i sa dvije ruke umjesto lelujanja po vakuumu?
|
| uto 08 lip, 2010 5:31 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Miki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la:
Nepovjerenje? Želja da sami upravljaju svojom sudbinom, pritom misleći da to mogu bolje na dvije noge i sa dvije ruke umjesto lelujanja po vakuumu? Pa kako su se onda do tada snalazili , uostalom ne znam zašto bi im bio problem ostat u svom izvornom obliku, ako mogu bit gdje požele i kad to požele

|
| uto 08 lip, 2010 8:33 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|