|
Sada je: ned 30 kol, 2026 3:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 2x06 - Marauders
Cvicek je napisao/la: vidiš kak te ja konstantno toleriram.... a ti mene ko dr. House onu dr. Cuddy Cvicek je napisao/la: činjenica je da neki ljudi znaju spominjat da im ideš na živce i da im se radi tebe ne da dolaziti. Cvicek je napisao/la: Činjenica u smislu da sam osobno čuo. Neki ljudi u smislu da je to samo jedan dio forumaša.
|
| pet 14 svi, 2010 4:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x06 - Marauders
Citat: Give a man a fish and he eats for a day. Teach him to fish and he eats for a lifetime Super citat ..ali koliko god mi onako simpa bila epizoda toliko mi i nije jasno kako to da klingonci nisu nakon poraza i teleportiranja s planeta ..jednostavno bombardirali ekipu ..ionako nisu znali di je ent ..nit da je on uopce tu ..ili zasto se nisu jednostavno teleportitali iz plamene zone a onda vratili nazad ..ma puno razmisljam ..okey ali nista posebno epizoda ..tpol je ko brucee lee 7
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 14 svi, 2010 5:02 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
A baš bez veze epka... Ono, nije totalni shit, ali je dosadna, čisti filler bez ičeg zanimljivog... Nda, dao bih 5, ali T'Pol tako prokleto dobro izgleda u onom uskom bijelom kombinezonu da moram dat 6 na kredit. 
|
| pet 14 svi, 2010 5:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
captain je napisao/la: Citat: Give a man a fish and he eats for a day. Teach him to fish and he eats for a lifetime Super citat ..ali koliko god mi onako simpa bila epizoda toliko mi i nije jasno kako to da klingonci nisu nakon poraza i teleportiranja s planeta .. jednostavno bombardirali ekipu ..ionako nisu znali di je ent ..nit da je on uopce tu ..ili zasto se nisu jednostavno teleportitali iz plamene zone a onda vratili nazad ..ma puno razmisljam ..okey ali nista posebno epizoda ..tpol je ko brucee lee 7 E vidis to sam se i ja zapito ? Posebno kad se zna da su unistavali planete zbog manjih stvari . 6 ocjena
| pet 14 svi, 2010 10:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ma petica. Da nisam pročitao ovo isfuravanje na Sedam samuraja (koji mi je dosadan film btw), ne bi ni skužio poveznicu. Ovako mi ispada da se epka isfurava na gotovo pola akcića sa Seagalom, Staloneom ili kime već. Jadna grupica ljudi crnči dan i noć, dođu bullyji i otmu im to što rade, pa dođu good guysi i spase situaciju, na kraju su svi hepi hepi hepi. Kliše.
Dakle kao što rekoh za prethodnu epku, od A Night in Sickbay pa negdje do ponovnog pojavljivanja Sulibana, slijedi niz osrednjih do katastrofalnih epizoda. Ovo je jedna osrednja. It gets worse.
E i u čem je fora sa 'pumpanjem' deuterija iz zemlje?? Onak, imaju pumpe i gore gori vatra? Ko da ispumpavaju naftu....
|
| sub 15 svi, 2010 9:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
a epizoda je i ponegdje napeta.....pomalo i smiješna.... ovi klingonci su ovdje prikazani kao neka izgubljena zaigrana djeca...mislim onako ih sredit i izigravat se sa njima je bilo i pomalo smiješno kao da i nisu neku opaki ratnici...no dobro eto vidjeli smo da je archer i ekipa pomogla ovima u pripremanju obrane od klingonaca i eto uspjelo im je (bez neke vele muke) 7
|
| ned 16 svi, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
8
Klingonci su i ispali malo previše kukavice i bezveze opće...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 16 svi, 2010 5:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Poklonjenih 5 Iako je sama postavka epizode okej, bez obzira što se bazira na 7 samuraja/veličanstvenih, realizacija je koma. To pogotovo dolazi do izražaja u finalu (borbi s Klingoncima) koja je izgledala tako naivno da je bilo bolno za gledati. Također, nije li deuterij poprilično rasprostranjen po svemiru? Ako danas postoje tehnike da ga se dobije, čudno je da im je u 22. stoljeću nabavka tako teška 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 16 svi, 2010 6:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
I u 24. stoljeću će Voyageru bit teško. To je jedan u nizu bedarija Treka, al eto, morali su osmislit neki resurs prijeko potreban Enterpriseu (a i Voyageru), te situaciju u kojoj će posada dobit taj resurs.
|
| ned 16 svi, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Također, nije li deuterij poprilično rasprostranjen po svemiru? Ako danas postoje tehnike da ga se dobije, čudno je da im je u 22. stoljeću nabavka tako teška  Pa kolko znam u Star Treku kao katalizator u warp reakciji pri mješanju materije i antimaterije nije deuterij već dilitij, izmišljeni kemijski element kojeg se najčešće može naći u obliku kristala... Deuterij nije rijedak u ST svemiru ali dilitij je... Dilitij: http://memory-alpha.org/wiki/Dilithium Deuterij: http://memory-alpha.org/wiki/DeuteriumMiki je napisao/la: I u 24. stoljeću će Voyageru bit teško. To je jedan u nizu bedarija Treka, al eto, morali su osmislit neki resurs prijeko potreban Enterpriseu (a i Voyageru), te situaciju u kojoj će posada dobit taj resurs. Ali kao što sam rekao ovdje je riječ o dilitiju a ne deuteriju... To su dva posve različita kemijska elementa... Deuterij je izotop vodika, dok je delitij izmišljen element...
| ned 16 svi, 2010 6:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Fuj ja, pomiješao sam dva elementa i dobio sam umni proser Moj bed. 
|
| ned 16 svi, 2010 8:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Suikotreki je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Također, nije li deuterij poprilično rasprostranjen po svemiru? Ako danas postoje tehnike da ga se dobije, čudno je da im je u 22. stoljeću nabavka tako teška  Pa kolko znam u Star Treku kao katalizator u warp reakciji pri mješanju materije i antimaterije nije deuterij već dilitij, izmišljeni kemijski element kojeg se najčešće može naći u obliku kristala... Deuterij nije rijedak u ST svemiru ali dilitij je... Dilitij: http://memory-alpha.org/wiki/Dilithium Deuterij: http://memory-alpha.org/wiki/Deuterium Znam ja šta je šta  Ne kužim poantu replyjanja - i dalje se ne odgovara na pitanje zašto im je nabavka deuterija takav problem...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 svi, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ajme, kako je ovo nelogična epizoda
Uopće mi ne valja taktika na koju su uspjeli nadmudrit klingonce, a i također mi je nelogično da ovi rudari nisu imali nikakvu obranu sve dok Archer i ekipa nisu došli
Isto mi je glupost da se Klingonci nisu sjetili zbombardirat planet, al vjerujem da im to nije bilo u cilju, jer bi onda i dilitij uništili. No također mislim da je Archer trebao pokušat razgovarat s klingoncima s obzirom da su spasili Klaanga i onaj njihov Raptor od uništenje. A ako nebi ni to išlo, onda je Enteprise trebao napast klingonski brod i klingonce potjerat doma
Na kraju mi je uopće bezveze što su ti klingonci pljačkali ovi koloniste s obzirom da su rekli da im njihov dilitij ništa ne valja
Meh..., dat ću 6 na kredit zbog T'Polinih Bruce Lee finta
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 18 svi, 2010 10:32 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Također, nije li deuterij poprilično rasprostranjen po svemiru? Ako danas postoje tehnike da ga se dobije, čudno je da im je u 22. stoljeću nabavka tako teška  Pa kolko znam u Star Treku kao katalizator u warp reakciji pri mješanju materije i antimaterije nije deuterij već dilitij, izmišljeni kemijski element kojeg se najčešće može naći u obliku kristala... Deuterij nije rijedak u ST svemiru ali dilitij je... Dilitij: http://memory-alpha.org/wiki/Dilithium Deuterij: http://memory-alpha.org/wiki/Deuterium Znam ja šta je šta  Ne kužim poantu replyjanja - i dalje se ne odgovara na pitanje zašto im je nabavka deuterija takav problem... Joooj Njima nije bio potreban deuterij već delitij... Ono je bio rudnik delitija a ne deuterija...
| sri 19 svi, 2010 12:00 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Jesi li ti gledao istu epizodu kao i ja? Hrpu puta su jasno rekli da im treba deuterij. Dilitij nije ni spomenut u epizodi.
|
| sri 19 svi, 2010 1:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|