|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 30 kol, 2026 10:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 3x06 - Exile
3x06 - Exile
|
| uto 20 srp, 2010 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x06 - Exile
onako..ok..epka...ovaj je sam ..prognan od svojih zbog telepatskih sposobnosti no eto, on je potpuno usamljen pa je dovodio ostale... no on ih sve nadživi..pa eto red došao na hoshi no na svu sreću nije ostala..baš nekako mi izgleda ono kao ukleti dvorac..pomalo jezivo.... 7
|
| uto 20 srp, 2010 3:13 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dajem desetku! Nisam se mogla odlijepiti od ekrana, Tarquin je tajanstven i šteta što nismo doznali više o njegovoj vrsti.  Međutim, doznali smo više o Hoshi, koja mi je uz doktora Phloxa najzanimljiviji lik. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 20 srp, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je zapravo kraj i informacija koja zainteresira gledatelja za nastavak ..najbolji dio a ostalo je nekako prosijek ..usamljeni alien koji pokusava nac druzicu i ponekad se koristi i prijevarama ..je zanimljiv cisto iz psiholoskog aspekta osamljenosti i pokusaja da si nađes nekog ..pa i na ne bas moralne nacine ..lik je dosta siv i napastan ali nije bas zlocest u tome svemu ..mrvu je sebican doduse ali takvi su svi u nevolji ..smisno je i bilo kad su trip i archer umalo izgubili satl ..nista posebno od epizode aj nek je 7
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 20 srp, 2010 3:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Točkica je napisao/la: Dajem desetku! Nisam se mogla odlijepiti od ekrana, Tarquin je tajanstven i šteta što nismo doznali više o njegovoj vrsti.  Međutim, doznali smo više o Hoshi, koja mi je uz doktora Phloxa najzanimljiviji lik.  Pa vecinom je sam sa svojim mislima i tesko se nosi sa samocom iako mislim da nebi podnosia nit dosta drustva ..pomalo ga situacija u kojoj je frustrira pa ne preza i od losijih stvari ..trudi se bit nesebican ali mu sve govori da ipak mora mislit na sebe ..jer su ga svi ostavili 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 20 srp, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa ustvari, tužna priča  ...mislim ok, Hoshi nije mogla ostati s njim ali bilo mi je njega žao na kraju...ipak 400godina živjeti sam na nekom tamo žnj planetu... ...Hoshi ga je na kraju ucijenila onim čudom za telepatiju i tako se uspjela vratiti no ipak njegova dobrota je kasnije prevagnula kada joj je donio podatke vezano za Xinde...ipak nije ispao tako loš 8
| uto 20 srp, 2010 4:11 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da, vidi se da je taj alien dobar... no očito je s tolko dugim samotnjačkim životom postao toliko očajan da bi sve dao samo kako bi bio prihvačen, voljen. Jer ako gledamo s šireg aspekta on je taj koji je bio izopčen iz društva, i to samo zato što je bio drugačiji od većine, jer su ga se bojali... Tako da njegovo ponašanje je možda i bilo asocijalno ali svakako razumljivo i ovaj nastavak ima štih neke TOS epizode što se te tematike tiče...
| uto 20 srp, 2010 4:25 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|