| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 2x11 - Precious Cargo
Cvicek je napisao/la: vidiš kak te ja konstantno toleriram.... a ti mene ko dr. House onu dr. Cuddy Cvicek je napisao/la: činjenica je da neki ljudi znaju spominjat da im ideš na živce i da im se radi tebe ne da dolaziti. Cvicek je napisao/la: Činjenica u smislu da sam osobno čuo. Neki ljudi u smislu da je to samo jedan dio forumaša.
|
| pon 24 svi, 2010 11:07 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Re: 2x11 - Precious Cargo
I odmah dodijeljujem jedinicu, jer meni ovaj klišeizirani i patetični izrod od epizode spada u bottom 5 najgorih Trek epki IKAD! Zamisli čuda, Trip pronađe Snjeguljicu, i gle, ona je princeza, pa se svađaju, skompaju i bježe od razbojnika, te strastveno krše par Božjih zapovjedi na nekoj močvarnoj zabiti  As I said b4: nakon Noći u bolnici, sredina druge sezone je lijes u čavlu ENTa, a ova epizoda je čekić koji je zakucao sve te čavle. Jer ovo ne da nema veze sa Trekom, već nema veze sa razmišljanjem uopće (no to ne čudi, kad se vidi tko je pisao scenarij); jer scenarij je prepisan iz pola trashy romantičnih komedija i poluakcića sa daškom Snežane i sedam jebatora. Užas. I onda ironično, nitko nije htio otvorit anketu za ovu epku, pa kao ide dobri Miki otvorit...  Prsti mi se tresli... 
|
| pon 24 svi, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja imam ovak nešto doma šta Trip drži u ruci na slici...  Služi za mjerenje temperature, i isto ima laser da vidiš na što ciljaš. I Kaitaama ni loša, malo su se furali na Trillove i Kamalu s ovim točkicama. Ma čista petica. 60

|
| pon 24 svi, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Danas je epka bila ful zanimljiva i napeta! Al s obzirom da je bila predvidljiva dajem joj ocjenu 2  Miki je napisao/la: I odmah dodijeljujem jedinicu, jer meni ovaj klišeizirani i patetični izrod od epizode spada u bottom 5 najgorih Trek epki IKAD! Zamisli čuda, Trip pronađe Snjeguljicu, i gle, ona je princeza, pa se svađaju, skompaju i bježe od razbojnika, te strastveno krše par Božjih zapovjedi na nekoj močvarnoj zabiti  Ti uopće nemaš smisla za romantiku. Definitivno bi dao drukčiji komentar i ocjenu da se princeza više skinula nego Trip. 
| pon 24 svi, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ak su još u davnom 20. stoljeću govorili da je romantika izumrla, kamoli tek u 22. stoljeću. Ovo što su Trip i Snjeguljica napravili je daleko od romantike; to je bio najobičniji fuk.
|
| uto 25 svi, 2010 12:20 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Simpaticna mi je skroz ova epizoda sa kriosijskom monarhicom kaitamom i s tripoma a smisno je i ono s tpol ko opakomk sutkinjom koja osuđuje mnoge na smrt Trip i Princeza su se bas zblizili a izgledalo je ko da se stalno svađaju 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 25 svi, 2010 1:25 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Fora je bila s Tripom i Princezom pa eto zato je sedmica ali ipak sve je to ofucano i u rangu predvidljivosti ....
|
| uto 25 svi, 2010 3:10 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
i počnem gledati  i zaspem 
| uto 25 svi, 2010 6:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
he..he nek B&B pajdaši se okušaju u sapunicama možda bi im uspjelo...no ajde.. more proć epka ... moćna mi je zadnja scena gdje su trip i princeza sredili onoga a kad je zatim archer došo ko iz vedra neba i onak upita "jel vas ometam u nečemu".... 7 
|
| uto 25 svi, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a baš je bila fora epizoda... meni je baš draga...
...Kaitama je HOT HOT... ...Trip je bario...
...mislim... priča je isto ajde fora...
...prisjetio sam se da bi na taj način Dejanira i ja mogli završiti na pustom otoku... ... i tako...
...10...
| sri 26 svi, 2010 2:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
5 ocjena Miki je dobro napiso ovo je scenari Snjeguljice u svemiru ....
| sri 26 svi, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Malo sladunjava epka, al ok
Oni alieni su mi odmah na početku bili sumnjivi i znao sam da mute nešto u vezi njihove ''putnice'', što se na kraju obistinilo, te su osim Kaitaame oteli i Tripa.
Na njihovu nesreću jedan od njihovih je ostao na Entu te ga Archer i T'Pol ispituju i na blef uspijevaju otkrit frekvenciju alienskog teretnjaka
Trip i Kaitaama su mi bili smiješni kad su se gurali u onoj kapsuli , a onda kasnije mi je bilo još bolje kad su se pošorali na onom planetu i kasnije zbarili
Ma nek bude 8-ica
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 27 svi, 2010 6:29 pm |
|
 |
|