Sada je: sri 09 ruj, 2026 7:30 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Re: 1x06 - Terra Nova 

Ocijeni epizodu
10 0%  0%  [ 0 ]
9 0%  0%  [ 0 ]
8 0%  0%  [ 0 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 0

Re: 1x06 - Terra Nova 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: 1x06 - Terra Nova
OK, vrijeme je i za moj post i moje mjesto u temi... :zubo:

Ah, uglavnom se mogu složiti da epizoda nije nešto, najslabija do sada rekao bih. I ja sam kao Mirna imao potrebu umit ove musavce... :zubo:

Ali zapravo kada razmislim, sama ideja neka za epku nije loša. Tajanstvena kolonija od koje ni traga ni glasa zadnjih dvjesto godina... malo mistike i tajanstvenosti u epki. Tj. trebali su kao riješiti veliki misterij. Tako je barem zvučalo na papiru.

No opet izvedba i razrada nekako šlampava. Prvo to što je captain spomenuo da se kolonija pobunila jer nisu htjeli još dvjesto novih kolonista, pa nije da nisu imali cijeli planet na raspolaganju... :roll: Mogli su drugu koloniju stacionirati na južni kontinent, bilo bi zanimljivo pratiti razvoj dvije kolonije u sličnim uvjetima.

Tu su i famozne scene stjecanja povjerenja koje su totalno bezveze (kao što je Miki zapazio). Ono, ja spasim Archera, mora mi vjerovati... on će riskirati kosti radi nekog odrapanca i svi smo si dobri. Blah... Ono pinjenje drveta sa fazorom mi je isto bilo genijalno. :zubo:

Ocjena 5, i to je puno...

401

pet 09 tra, 2010 12:58 am
Profil Web stranica
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Naj Serija: TNG
Naj Film: Insurrection
Koje si vrste?: ferengi
neznam kako se nisu sjetili prije posjetit tera novu...(bez obzira na objasnjenje u epizodi)
ocjena 7... nista spektakularno...
sto se tice price nigdje veze, preselili su se na drugu polutku i to je to..? valjda budu novi valovi naseljavanja nakon 10 godina zbog radijacije.. :-k

sub 10 tra, 2010 9:45 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
6

Tak-tak epizoda.

Čudno mi je kako bez obzira na sporost brodova ljudi nisu bar preko Vulkanaca otišli vidjeti što se je dogodilo s njihovom kolonijom, ili kad su napravili neđto brže brodove, kako to da se nisu sjetili otići bar iz daljine pogledati šta je s njima...

Također - kako je do toga uoće došlo - da se kolonisti bune radi novih kolonista i na kraju odj**u Zemljane... Zar se nisu prije ekspedijcije ništa dogovorili šta će biti ako ekspedicija uspije, da dođe još kolonista pa da tamo jednom bude uspješna velika kolonija s tisućama ili milijunima ljudi.
NASA se za puuno mizernije projekte priprema tako da za svaki detaljčić imaju plan.
A ovi nisu napravili ni scenarij šta u slučaju da eksperiment uspije.
A s druge strane da Zemlja samo tako dozvoli da ih Novanci otpile?!

Dalje, ono sa spašavanjem iz rijeke i zbližavanje je totalno stereotipno, jako je podsječalo na zbližavanje s onim primitivnim plemenom iz Voy "Basics"

Sve u svemu - loše.

:thumbs3: :thumbs3: :thumbs3:

_Oz je napisao/la:
Grozota od epizode. Strašno nešto. U znak dobre volje i u interesu širenja ljubavi na forumu, dajem 2.
Kako velikodušno :lolsmjeh:
( :beee: )

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 27 tra, 2010 11:09 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: