| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Doctor Who Tiny... Weany... Sort of... Something.
Pa gledaš samo novu seriju koja se snima od 2005. Prva epizoda je Rose. Imaš 13 epizoda po sezoni i božićni specijal na kraju svake.
Ima 5 sezona (nove serije). Između 4. i 5. sezone ima nekoliko specijala. Vjerojatno negdje na netu ima točan popis kako idu i kako se gleda sve to.
Isplati se gledati.

|
| pon 06 ruj, 2010 12:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
a sta je sa prethodnih 10 doktora??? jel moze da se prati radnja ako se tek tako upadne?
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 06 ruj, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Moze, a pratis devetog, desetog i jefanaestog u novoj seriji. Tako su snimali da mozes samo novu seriju gledati.
Mislim, slobodno ti gledaj i staru, ja nisam, a i nebi preporucio ikome da gleda. Mozda eventualno da se vidi kako je to nekad izgledalo.

|
| pon 06 ruj, 2010 8:06 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ja sam gledala prvu epizodu... mene je strah prvog doktora... dosta je negativan... četvrti nije loš... onako... zabavan je... ma svi su ok (nemojte mislit da sam sad sve epizode gledala... nisam) ali naravno... najbolja su mi nova trojica... i slažem se stime da je Ecclestone trebao još bar jednu sezonu ostat... pa onda ubacit tennanta... pa onda smitha... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 06 ruj, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Dakle? kako vam se sviđa Matt Smith?
Je li tko gledao Christmas Carol?
|
| sri 12 sij, 2011 1:41 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mimi Sky je napisao/la: Dakle? kako vam se sviđa Matt Smith?
Je li tko gledao Christmas Carol? Dobar, al ne ko Tennant. Jesam.

|
| sri 12 sij, 2011 2:05 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tennant i John Smith su najbolji doktori. Nitko od drugih im nisu ni do koljena. A ista stvar je i za ovog Matt Smitha, zadnjeg doktora. Uopče to nije više to. Deveti i deseti su bili pravi doktori... ovo ostalo, nažalost nije po mom kriteriju.
| sri 12 sij, 2011 2:18 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mimi Sky je napisao/la: ja sam gledala prvu epizodu... mene je strah prvog doktora... dosta je negativan... četvrti nije loš... onako... zabavan je... ma svi su ok (nemojte mislit da sam sad sve epizode gledala... nisam) ali naravno... najbolja su mi nova trojica... i slažem se stime da je Ecclestone trebao još bar jednu sezonu ostat... pa onda ubacit tennanta... pa onda smitha...  Oćem slike s basic info i anketu s tri opcije radi boljih rezultata! 
| sri 12 sij, 2011 3:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
anketica stiže... ali već znam kakav će biti rezultat... 
|
| pet 14 sij, 2011 5:44 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ma jasno da se zna. Deveti i deseti doktor su daaaleko najbolji doktori.
| sub 15 sij, 2011 12:59 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
TOM BAKER je najbolji poslje Tennanta, a onda idu Matt Smith i Ecclestone. 
|
| sub 15 sij, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Meni su Eccleston i Tennant najbolji  podjednako Smitha jos nisam gleda :girl: Gledao sam i neke stare, Peter Davidsona, ali mi se nije bas nesto svidio
| ned 27 ožu, 2011 11:22 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
sad sam se sjetila da sam pripremala anketu... meni smith postaje sve draži. Odličan je glumac... Tennant, naravno, nedostaje, ali šta ću... Baker... Tom Baker... je THE Doctor...
|
| ned 27 ožu, 2011 3:28 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Onda njega cu njega pogledati obavezno. Imam sve doktore osim, naravno, onih sto su izbrisani od strane BBC-a 
| pon 28 ožu, 2011 12:54 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
da... i onih koji su izgorili... to je šteta... 
|
| pet 01 tra, 2011 1:29 pm |
|
 |
|