| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Doctor Who na HRT-u
i meni je Martha bolja...
ali... Mag Nat ??? Ok... to je bilo čudno i za samu emisiju...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 27 tra, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Mimi Sky je napisao/la: i meni je Martha bolja...
ali... Mag Nat ??? Ok... to je bilo čudno i za samu emisiju... niste još ni upoznali Donnu! ... pa krivi je malo prijevod ... JACK: (chuckles) Okay, vanity. Sorry. Yeah, can't help it. Used to be a poster boy when I was a kid back on the Boeshane Pennisula. Tiny little place. I was the first one ever to be signed up for the Time Agency. They were so proud of me. The Face of Boe they called me. (the DOCTOR and MARTHA are stunned) Hmm, I'll see you. (runs across the Plas towards the water tower) 
| pon 27 tra, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
čovječe... čak i malo sliči Jacku... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 27 tra, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sub 02 sij, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ja bi rađe volio da stave Torchwood, ali ni Doctor Who nije loš. Kaj u koje vrijeme?
| sub 02 sij, 2010 7:48 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
u 19:25h...nadam se da ne pratiš Dnevnik 
| sub 02 sij, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
pahuljica je napisao/la: u 19:25h...nadam se da ne pratiš Dnevnik  A moći ću izdržat koji dan. Radi Dr Who-a će se dnevnik morat žrtvovat.
| sub 02 sij, 2010 7:53 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ja cu ga morati preskociti utorkom i čet. no inace cu se potruditi da ga pogledam 
| sub 02 sij, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 sij, 2010 1:12 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
O tko bi rekao da i ovdje ima Dr.Who fanova... 

|
| ned 03 sij, 2010 2:31 am |
|
 |
|
fluffy
|
pa ja sam gledala samo trecu sezonu jer prve dve nisam bila u mogucnosti pratiti  i naravno da mi se svidjelo!!! jedva cekam...ono što ne pogledam obratim se vama 
| ned 03 sij, 2010 9:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo i ja sam krenuo gledat Dr. Whoa i mogu reć da mi je zasad zanimljiva serija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 04 sij, 2010 9:20 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ako ti je zasad zanimljiva, bit će ti samo još bolja. Ja taman upo na kraj epizode, možda pogledam s DVD-a tj. harda. 

|
| pon 04 sij, 2010 9:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 05 sij, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| uto 05 sij, 2010 3:32 pm |
|
 |
|