|
Sada je: pon 10 kol, 2026 7:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekkie
|
 Fringe
Hej, hej! Je li netko gledao prve epizode Fringe-a? Meni se prva svidjela, ne mogu reci da nesto pretjerano obecava, ali napokon nesto sto me bar malo podsjeca na X-Files! Osim sto su "facijalne ekspresije glavne glumice mrvicu drvene". I plavusa je. Odmah sam se sjetila G. Anderson i famozne odluke da ostane crvenokosa.
|
| čet 18 ruj, 2008 9:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Fringe
Meni se serija sviđa, posebice dr. Walter Bishop. Lik je luđi nego Denny. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 18 ruj, 2008 10:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Zasad serija ne valja, ali ima potencijala
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 18 ruj, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
gledam, pratim ... sviđa mi se ... dali su stalni casting kravi  odlično su napravili dream sequencu ... 3d nazivi lokacija je super ... vizualno je dosta dobra i ima okej priču. 
| čet 18 ruj, 2008 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
-fallen-one- je napisao/la: 3d nazivi lokacija je super
dobro izgleda, ali je ustvari neprakticno, lakse bi bilo procitati da je normalno I to su ukrali iz Heroesa
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 19 ruj, 2008 12:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Fox produžio 'Fringe' Predsjednik tv-mreže Fox Entertainment Kevin Reilly je nedavno za časopis TV Week izjavio da je mreža odlučila produžiti seriju Fringe na cijelu sezonu zbog vrlo dobre gledanosti.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 02 lis, 2008 9:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sretan Fringić FOX je objavio blagdanski Fringe video pod naslovom Happy Fringemas, u kojemu Walter Bishop (John Noble) prepričava događaje iz do sad emitiranih epizoda na način istovjetan pjesmi The Night Before Christmas. ------- Inače, kad vidim ovu Walterovu kravu, odmah me podsjeti na Dennyja Cranea i mad cow.  Bilo bi stvarno fora da u seriji gostuje Shatner, kao Walterov best buddy iz ludnice. 
Benedikt XVI
|
| uto 16 pro, 2008 11:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...može li netko nešto više napisati ovdje o seriji... ...o čemu se zapravo radi?
| sri 17 pro, 2008 8:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...može li netko nešto više napisati ovdje o seriji... ...o čemu se zapravo radi? Nesto kao X-Files, samo sta se ne bazira na alienima nego na eksperimentima koji se provode nad ljudima (naravno, sve je ilegalno)... Prvih par epizoda su malo dosadne, ali kasnije je sve bolje i bolje, likovi su dosta dobri, a pogotovo opiceni Walter, glavnom, ako ti se svidja X-Files, vjerojatno ce ti se svidjeti i ovo, preporucam da pogledas bar ove epizode koje su dosad izasle pa sam odluci (ali sve, nemoj nakon prve tri dosadne epizode mislit da su sve takve)
|
| čet 18 pro, 2008 2:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, kad budem u prilici bacim oko... ...ako sam preživio prvu sezonu TNG-a... onda zasigurno mogu i ovo...
| čet 18 pro, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ovo je bolje od TNGa bobo, to bi se tebi moglo svidjet 
| čet 18 pro, 2008 8:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
-fallen-one- je napisao/la: ovo je bolje od TNGa bobo, to bi se tebi moglo svidjet  ...ako je sf... teško da mi se ne može sviđati...
| čet 18 pro, 2008 9:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sebastian Roché u Fringeu Kako navodi The Hollywood Reporter, glumac Sebastian Roché (Odyssey 5, Beowulf) nastupit će u nadolazećim epizodama Fringea, gdje će utjeloviti novog negativca.
Benedikt XVI
|
| pet 23 lis, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
eee, genijalna je serija. uz zahvalu Trapu, pogledao sam prvu i kusur sezona, i Walter je predobar. i drugi likovi su ok, ali on je onako... jedan od trenutno mi drazih TV likova uopce.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 stu, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
oo mogla bi i ja baciti oko nekako mi se čini da bi me serija mogla privuči, s obzirom da sam obožavala dosje x.. možda više radi Muldera.. hm 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 11 stu, 2009 11:54 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|