|
Sada je: sub 08 kol, 2026 10:12 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Space Battleship Yamato (2010)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Space Battleship Yamato (2010)
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 13 ruj, 2011 9:00 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Space Battleship Yamato (2010)
''This SF entertainment is the first trying for Japanese'' To valjda znači da rade blockbuster koji napokon neće biti treš. Iako ovo izgleda kao BSG, mračna atmosfera, mitraljezi, viper aviončići i alienski brodovi sa krakovima. Cyloni su imali trokrake brodove, ovi imaju četverokrake. Inače mislio sam da se radi o filmu USS Yamato iz TNG - Contagion, onaj Galaxy klasa brod koji je eksplodirao.
|
| uto 13 ruj, 2011 9:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Dobro da si me sjetio, već dugo čekam prijevod.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 13 ruj, 2011 12:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja sam sinoć pogledao prvih 45 minuta, ostatak ću večeras. Sve u svemu, tipičan japanski film sa "samurajskom dernjavom"  , gdje Japanci ovaj put mjenjaju Amere, spašavajući cijeli planet.  A tu je i onaj novi squadron leader, koji se od klošara pretvara u top guna.  Ipak, stari kapetan je prejak, onako u Toshiro Mifune i cmdr. Mifune iz Matrixa stilu.  Od ostalih likova valja izdvojiti doktoricu koja svugdje nosa mačku i bocu sakea, te zapovjednika stroja, koji kao da je kombinacija Borisa Dvornika i chiefa Tyrola. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 15 ruj, 2011 12:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Film is good. Da, ajde, tipično japanse glumačke fore gdje su svi ultraljutiozbiljnistoičkinabrijaniglasni, al ajde. Film is good.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 15 ruj, 2011 1:23 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|