| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Legend of the Seeker
Legend of the Seeker - slika i trailer Disney je objavio novu promo sliku nadolazeće fantasy serije Legend of the Seeker koju će producirati redatelj Spider-Man trilogije, Sam Raimi. Serija se bazira na romanima Terryja Goodkinda, Wizard's First Rule i The Sword of Truth. Inače, u seriji koja se snima na Novom Zelandu glumi i Craig Parker, poznat po ulozi Haldira u LOTR-u.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 29 kol, 2008 7:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Legend of the Seeker
Ajme moram procitat knjige prije nego sto snime seriju Haldir Jedva cekam 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 29 kol, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A glumi i Bruce Spence - Jedediah iz Mad Maxa, Trainman iz Matrixa, Tion Medon iz Star Warsa i Mouth of the Sauron iz LOTR-a. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 30 kol, 2008 8:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ted Raimi u Legend of the Seeker Glumac Ted Raimi gostovati će nadolazećoj fantasy seriji Legend of the Seeker, koju producira njegov brat Sam Raimi (Spider-man trilogija). Podsjetimo, Ted je ostao upamćen po ulozi "moćnog" Joxera u fantasy serijama Ksena - princeza ratnica i Herkules, koje je također producirao njegov brat.
Benedikt XVI
|
| pet 05 ruj, 2008 9:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
i sad nek netko kaze da to nije isti Naz!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 06 ruj, 2008 4:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Jučer je emitirana dvosatna premijera, i mogu reći kako za televizijske standarde ne izgleda nimalo slabašno. CGI je na visini, vidi se da malo kopiraju LOTR kroz krajolike i sl., a i glumačka ekipa je pristojna. Samo da ne počnu kopirat Ksenu.  Bridget Regan (Kahlan Amnell) stvarno je oku ugodna, malo podsjeća na Miru Furlan iz mlađih dana. 
Benedikt XVI
|
| ned 02 stu, 2008 11:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
zanimljivo...stvarno zanimljivo
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 03 stu, 2008 9:09 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Pogledah prve dvije epizode. Snimano je na Novom Zelandu pa vizualno jako podsjeća na LOTR, a ima dosta drugih poveznica sa LOTR-om. Super mi je bilo vidjet Haldira kao negativca! Bruce Spence glumi nekakvog Gandalfa/Merlina sa greškom Tip koji glumi Richarda (tragača) mi nekako nije sjeo, al valjda ću se naviknut. Sve u svemu gledljivo.
|
| pon 30 stu, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
| pon 30 stu, 2009 5:50 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
-fallen-one- je napisao/la: TITS!
|
| pon 30 stu, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ovu seriju je stvorio isti čovjek koji je stvorio i seriju Ksena.
Zvuči zanimljivo.
|
| pon 30 stu, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Ovu seriju je stvorio isti čovjek koji je stvorio i seriju Ksena. Dvojica, zapravo. Sam Raimi i Rob Tapert. Oni su i autori nadolazeće serije "Spartacus - blood and sand."
|
| pon 30 stu, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
khm, možda...jednog dana...kada dođe na tv 
| pon 30 stu, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: khm, možda...jednog dana...kada dođe na tv  Di bi došli kad bi svaku seriju čekali na TV-u... U RH nebi bilo ni jednog gejtera ni skejpera...
|
| pon 30 stu, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: U RH nebi bilo ni jednog gejtera... a čekaj, zar takvih imamo? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 30 stu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|