| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 TRANSFORMERS
Jel gledao netko transformerse? Ako da kakvi su vam dojmovi, ako ne što očekujete!? Ja sam gledao i moram priznat da je odličan. Vizualno je predivno napravljen, predivni efekti, priča je isto zanimljiva, a humor koji su ubacili dodaje filmu dodatan šarm, cjelo kino je umiralo od smijeha. Tako da bi filmu dao ocjenu 9/10, ovaj jedan da bude 10 nisam dao jer uvijek ima prostora za napredak. A i ne manjka dooobrih glumica! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 10 srp, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: TRANSFORMERS
...nisam gledao još... ...no, nekak me ne privlaće previše... ...jedino ako se ekipa složi... pa odem pogledati, inaće... neznam...
| uto 10 srp, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja bi gledala 
_________________ njanjanja
|
| uto 10 srp, 2007 4:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sam pogledao i svima preporucujem isto. kad se covjek jednom pomiri sa idejom zacetnicom filma: da su na Zemlju dosli roboti koji se pretvaraju u automobile, tenkove i avione, film postaje jako dobar. ljepe akcijske scene, dosta dobra prica (nije djetinjasta kako sam isprva ocekivao), specijalni efekti na mjestu (roboti-auti nikad nisu ovako dobro izgledali), glumacka ekipa (kao sto je i vb ljepo primjetio). sve u svemu jedan od boljih filmova, neka mu bude kojih 8/10 (to je inace najveca ocjena koji film kodmene moze dobiti*) * samo First Contact dobiva devetku, a Razor jos nije izasao
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 srp, 2007 7:08 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ja ga planiram gledat, ali ne u kinu, skinut cu si ga... jel netko vec nabavio dobar torrent za to?
| sri 11 srp, 2007 1:19 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Nightshoot je napisao/la: ja ga planiram gledat, ali ne u kinu, skinut cu si ga... jel netko vec nabavio dobar torrent za to? bolje nemoj, izgubit ćeš one efekte koje ti pruža gledanje u kinu i film će ti biti puno lošiji...

|
| sri 11 srp, 2007 11:10 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ja sam gledala crtić kad sam bila klinka. imala sam ga i na kazeti i svi klinci su dolazili kod mene na projekcije 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 srp, 2007 5:11 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam očekivala nešto bolje, nije mi se baš svidio film...
_________________ njanjanja
|
| uto 17 srp, 2007 12:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
da je film bio bez texta, dakle samo slika uz orkestralnu mjuzu... bio bi super... a ovak sam svako malo htio zakolutat ocima od gluposti koje pricaju i prodaju pod "pricu"... no nisam mogao kolutat ocima jer bi mozda propustio koji od odlicnih "michael bay" kadrova... ...ali DAMN ne mogu tolko iskljucit mozak kolko je potrebno za ovaj film ...ovo je film koji valja samo gledati
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 17 srp, 2007 3:41 pm |
|
 |
|
Admiral
|
maX je napisao/la: da je film bio bez texta, dakle samo slika uz orkestralnu mjuzu... bio bi super... a ovak sam svako malo htio zakolutat ocima od gluposti koje pricaju i prodaju pod "pricu"... no nisam mogao kolutat ocima jer bi mozda propustio koji od odlicnih "michael bay" kadrova... ...ali DAMN ne mogu tolko iskljucit mozak kolko je potrebno za ovaj film ...ovo je film koji valja samo gledati hehe, tako je 

|
| sri 18 srp, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 I AM MEGATRON
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 18 srp, 2007 4:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Evo upravo sam pogledao film. WOW. Fenomenalno. Efekti su i više od očekivanog.
I'm Optimus Prime.
| čet 19 srp, 2007 12:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam vec dovoljno popljuvao film na viewtopic.php?p=42363#p42363Isto mi je ko i Maxxxu bilo tesko i s poluiskljucenim mozgom gledat film 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 srp, 2007 4:20 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
nije neki film ali moze se pogledati
| pet 20 srp, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pogledao sam film... ...čak me se više dojmio nego što sam očekivao... ...prerporučam...
...nek, robiti su fora bili... ...ona scena kad su se oko kuće skrivali... ...
| sri 10 lis, 2007 2:45 pm |
|
 |
|