Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: pet 20 stu, 2009 12:27 am Postovi: 41 Lokacija: Holodek 1 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Re: V 2009
uglavnom, došli elijeni na mirnu planetu Zemljicu, utaborili se sa svojim spejs šipovima iznad največih gradova u svijetu(na žalost mislim da Zagreb nije u toj kategoriji) i propagiraju mir, bratstvo i jedinstvo,bla-bla,al zapravo nam se žele napit krvi(to ja pretpostavljam, još nije došlo do jasnih namjera kaj žele s nama,al mislim da je klasika, ljudsko istrebljenje). Na zemlji se organizira Pokret otpora, al fora je u tome kaj ti zloćesti elijeni izgledaju kao ljudi(uzgred, zovu se Visitorsi (Posjetitelji), pa se zato serija zove V) i da ne duljim dalje, dost je napeto... Skinite si pilot epizodu pa bute vidli, ja mislim da serija zaslužuje pažnju!
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
The Boz je napisao/la:
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke#Sessions_with_a_psychic_healer http://en.wikipedia.org/wiki/V_(1983_miniseries) Obratiti pažnju na godine. Also, obratiti pažnju na SF filmove i serije izdane prije Ickeove prve knjige.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Joj da, još ćemo se načekat do nastavka. Baš glupo.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...hehe... ja saznao za seriju kad je već sezona gotova... ...dobivam je sutra... pa gledam... ...trailer mi je odličan... pa jedva čekam...
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
pogledala prvu i drugu epku. Sutra krećem na treću ( ili danas s obzirom kad postam ovo ) za sad mi je dobra serija ima dobar zaplet.. eh nadam se da bude isto tako dobra
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.