| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Twilight slike
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 29 lip, 2009 11:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Twilight slike
Glasam da stavimo veto na ovu temu. 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 29 lip, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Glasam da stavimo veto na ovu temu.  Pa s obzirom da je ovo kutak od Mimi Sky, ona tu može otvarat kakve god teme joj padnu na pamet. Iskreno, meni se od Twilighta bljuje, ali nije mi baš neki problem ne kliknut na ovaj topic.
|
| pon 29 lip, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Meni je, koristim "View new posts" i ne trpim žutilo... :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 29 lip, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Meni se baš sviđa ova tema....štoviše, planiram joj pridonijeti nekim slikicama. Zgodnost tih glumaca nema apsolutno nikakve veze s kvalitetom knjiga ili filmova. I da, Edward i Carlisle mmmmmmmm 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 29 lip, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ja nisam fan sumraka samo zbog izgleda nekog glumca... sviđa mi se roman... jako mi se sviđa roman... i to je jedini razlog zašto toliko volim sumrak i nastavke... što se tiče filma... nije kao roman, ali je ok... to što glumci izgledaju odlično nema nikakve veze s tim volim li ja sumrak iuli ne. Ne slinim ni za Pattisonom ni za bilo kojim glumcem u filmu. i sad bih vas molila da komentare o sumraku postate u drugoj temi o njemu u mom kutku, a ne ovdje. Ovdje komentirajte slike i postajte ih.[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs ... cast_l.jpg[/img]   
|
| pon 29 lip, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, za neupućene, jel su to slike iz neke serije... ??
....poznata m je starija i novija verzija zone sumraka... ...ali ovo na slikama su neki klinci...
| čet 09 srp, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
|
| sub 11 srp, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
|
| sri 15 srp, 2009 12:25 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| čet 13 kol, 2009 8:26 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
imam doživljaj da će jedan post ići u trash bin... 
|
| čet 13 kol, 2009 10:49 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mimi Sky je napisao/la: imam doživljaj da će jedan post ići u trash bin...  Ajde reci da se nisi nasmijala 
|
| čet 13 kol, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OK... jedna slika mi se ovdje ipak svidjela Inače, nisam nikakav fan Twilighta, i da ovdje nisam čitao komentare, ne bih ni čuo za to,... po slikama djeluje kao spoj teen serije i vampirske serije... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 13 kol, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
epska genijalnost. spoj ''bolne'' istine i fikcije 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 14 kol, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
@Oz... imaš pravo... nasmijala sam se... 
|
| ned 16 kol, 2009 9:24 pm |
|
 |
|