| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Clark Kent / Superman / Kal-El [+slike]
|
| čet 20 kol, 2009 12:22 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Clark Kent / Superman / Kal-El
znam da je ovo spam ali superman je ftw! 
|
| čet 20 kol, 2009 12:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Clark Kent / Superman / Kal-El [+slike]
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 20 kol, 2009 7:37 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: Zaboravio si Deana Caina i Georgea Reevesa. Yep, baš sam mislio dodat Georgea Reevesa (Dean Cain je ono, meh). U filmu Hollywoodland iz 2006. koji se bavi misterioznom smrću Georgea Reevesa, istog glumi Ben Affleck. 
|
| čet 20 kol, 2009 11:06 am |
|
 |
|
bubica
|
|
| čet 20 kol, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ćaća Jor-El. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 20 kol, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| čet 20 kol, 2009 3:37 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Suikotreki je napisao/la: To si ti dizajnirao ili?
|
| čet 20 kol, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
redhair je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: To si ti dizajnirao ili? Da bar... ne nažalost samo našao na netu... al predobro! 
| čet 20 kol, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
bubica
|
 predobro!
|
| čet 20 kol, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Suikotreki je napisao/la: superkitty? jos nisam upucena u njegovo/njezino postojanje.  redhair je napisao/la: To si ti dizajnirao ili? cudni su putevi suikovi, nikad ne znas  suiko NHF 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 20 kol, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
alien she je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: superkitty? jos nisam upucena u njegovo/njezino postojanje.  redhair je napisao/la: To si ti dizajnirao ili? cudni su putevi suikovi, nikad ne znas  suiko NHF  Thank you.. Thank you... Drago mi je da sam mogao zadovoljiti ovu zahtjevnu publiku.  BTW, ovo bi savršeno pasalo "modnom mačku"! 
| čet 20 kol, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
bubica
|
Okej, dosta spammanja! Hasta la vista, baby!
|
| čet 20 kol, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| čet 20 kol, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
bubica
|
^ Preodlično! 
|
| čet 20 kol, 2009 5:49 pm |
|
 |
|