Sada je: sub 15 kol, 2026 1:36 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
 Boldly Going Nowhere 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Post Boldly Going Nowhere
Boldly Going Nowhere - novosti

slika

Kroz proteklih mjesec dana FOX užurbano okuplja glumačku i produkcijsku ekipu nadolazeće humoristične SF serije Boldly Going Nowhere o kojoj smo na SFC-u pisali u proljeće. Riječ je o seriji koju je najlakše opisati kao kombinaciju Star Treka, Crvenog patuljka i U uredu, a na televiziji će zaživjeti tijekom iduće godine.

Kako navodi The Hollywood Reporter, Wayne McCalmmy, poznat po viral uratcima I'm F--king Matt Damon i 'm F--king Ben Affleck, režirat će pilot epizodu serije. Sama serija baviti će se svakodnevnim doživljajima posade međuzvjezanog broda kojim upravlja odmetnuti kapetan Ron Teague.

Kapetana će utjeloviti Ben Koldyke, dok će se u ulozi robota koji si je umislio da je superioran ljudskim članovima posade naći Tony Hale (Arrested Development). Glavnu žensku ulogu dobila je Lennon Parham, a u seriji će nastupiti i Chad L. Coleman (The Wire). Parham će glumiti kormilarku Joyce, dok će se Coleman naći u ulozi namrgođenog zapovjednika osiguranja Cobalta.

Seriju produciraju Rob McElhenney, Charlie Day i Glenn Howerton, napoznatiji po humorističnoj seriji It’s Always Sunny in Philadelphia.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

pet 28 stu, 2008 6:34 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Boldly Going Nowhere
...recimo da sam se malo začudio da će se to snimati u Holliwoodu...
...to mi više naginje na neku britansku spačku...

...no budemo vidjeli kaj će se s toga stvoriti...

čet 04 pro, 2008 9:43 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: