| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Najave SF/Fantasy Filmova
Subota HRT 2

22:10: Gospodar prstenova: Prstenova družina
Fantastični spektakl. U davna je vremena zli čarobnjak Sauron (S. Baker) stvorio svemoćni prsten kojim je ovladao svim ostalim prstenima moći u mitskom Međuzemlju. Međutim, stanovnici Međuzemlja suprotstavili su se Sauronu i nakon čarobnjakovog poraza njegov je prsten nestao. Godinama kasnije dobri čarobnjak Gandalf (I. McKellen) otkrije da se prsten nalazi u rukama hobita Bilba Bagginsa (I. Holm), stanovnika slikovitog Shirea. Znajući kakvu strahovitu moć posjeduje, Gandalf prisili Bilba da se odrekne zlosretnog prstena i preda ga svom nećaku Frodu (E. Wood). Na Gandalfov nagovor Frodo krene put mračne zemlje Mordor u čiji vulkan Mount Doom treba baciti prsten i tako Međuzemlje zauvijek osloboditi zla. Kako bi pomogli mladom hobitu, u Frodovoj se prstenovoj družini okupe još i njegovi sunarodnjaci Sam (S. Astin), Pippin (B. Boyd) i Merry (D. Monaghan), zatim ljudi Aragorn (V. Mortensen) i Boromir (S. Bean), patuljak Gimli (J. Rhys-Davies), vilenjak Legolas (O. Bloom), te Gandalf. S druge strane u lov na prsten krenu i sile zla predvođene Sauronovim slugom Sarumanom (C. Lee) koji počne okupljati strašnu vojsku čudovišnih orki... (HRT)
| pet 27 lip, 2008 1:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Najave SF filmova
1. siječnja na HTV-u 1 oko 21.20 (FANTASTIC FOUR, 2005.)
Fantastična četvorka zabavna je komedija o četvero običnih ljudi koji, čudnovatim stjecajem okolnosti, postanu paranormalna bića poput Supermana ili Spidermana. Doživjet će niz pustolovina, od sprečavanja velike prometne nesreće do ozbiljne borbe s opasnim čovjekom koji im želi zlo
| čet 01 sij, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Najave za subotu...
HRT 2 - 20:15 ARMAGEDON HRT 1 - 23:00 POČETAK KRAJA
| pet 16 sij, 2009 1:52 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: Najave za subotu...
HRT 2 - 20:15 ARMAGEDON HRT 1 - 23:00 POČETAK KRAJA Najava za subotu: 19.00 - USSCRO TV - ST tulum Sv. Nedjelja 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 16 sij, 2009 6:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
TerNek je napisao/la: Najava za subotu: 19.00 - USSCRO TV - ST tulum Sv. Nedjelja  Taj film moram da pogledam - čuo sam samo pozitivne kritike.
| pet 16 sij, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Najave za subotu...
HRT 2 - 20:15 ARMAGEDON HRT 1 - 23:00 POČETAK KRAJA Najava za subotu: 19.00 - USSCRO TV - ST tulum Sv. Nedjelja  ...ne idu svi na tulum... 
BrickTop je napisao/la: Taj film moram da pogledam - čuo sam samo pozitivne kritike.

| pet 16 sij, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ok, znam da je off topic, ali sad sam tek skuzila ovaj topic... Otkad je lotr SF? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 17 sij, 2009 3:24 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Dejanira je napisao/la: Ok, znam da je off topic, ali sad sam tek skuzila ovaj topic... Otkad je lotr SF?  ok, mozda samo "F" 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 17 sij, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Dejanira je napisao/la: Ok, znam da je off topic, ali sad sam tek skuzila ovaj topic... Otkad je lotr SF?  ...ok, jel sad bolje?
| sub 17 sij, 2009 3:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, jel sad bolje?
Je  Hvala 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 17 sij, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Najave SF/Fantasy Filmova
HTV1 07.03.2009. 23:20 Blade: Trojstvo, američki film (BLADE: TRINITY, 2004.)
Triler-horor. Predvodnica vampira Danica Talos uspjela je oživjeti pretka svih krvopijaca Drakulu u obličju modernog vampira Drakea, s nadom da će vampirska rasa napokon ovladati Zemljom. No odlučni joj je protivnik polučovjek-poluvampir Blade.
...ovaj dio još nisam gledao... pa namjeravam...
| pet 06 ožu, 2009 10:53 pm |
|
 |
|