|
Sada je: ned 16 kol, 2026 9:29 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sarah Connor Chronicles na RTL-u
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Sarah Connor Chronicles na RTL-u
Sarah Connor Chronicles na RTL-u Od iduće srijede RTL počinje s prikazivanjem SF serije Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Podsjetimo, radnja serije smještena je između drugog i trećeg filma, a prati život Sarah Connor i njenog sina Johna Connora, budućeg vođe pokreta otpora u borbi protiv SkyNeta. Prva epizoda serije biti će prikazana 24.09. (srijeda) u 21:05h. Repriza navedene epizode na rasporedu je 26.09. (petak) u 02:50h. U seriji glume Lena Headey (Sarah Connor), Thomas Dekker (John Connor), Summer Glau (Cameron Philips), Richard T. Jones (James Ellison), Brian Austin Green (Derek Reese) i Garret Dillahunt (Cromartie). Prva sezona ima ukupno devet nastavaka, a u SAD-u se trenutno prikazuje druga sezona.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 19 ruj, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Sarah Connor Chronicles na RTL-u
Super Baš sam danas vidio najavu... Samo mi je glupo što će prikazivati u 4:3... Više bih volio da je u 16:9... više se toga vidi... nije odrezana slika... ovako mi je sve prekrupno...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 20 ruj, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ekipa, svakako gledajte seriju, jer je izvrsna. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 20 ruj, 2008 6:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...i ja sam vidio najavu... ...te isto preporučam... serija je zakon... ...pogledaosam već prvu sezonu... ...iako sam bio skeptičan u početku... ...odlična je...
| uto 23 ruj, 2008 9:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Podsjetnik: Večeras na RTL-u počinje prikazivanje Sarah Connor Chronicles, u 21:05h.
Benedikt XVI
|
| sri 24 ruj, 2008 1:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Baš mi je bilo zabavno povezivati neke stvari tijekom ponovnog gledanja pilota na RTL-u, posebice na relaciji John-Cameron: - kad Sarah pita Johna je li u školi upoznao zgodnu djevojku - scena na benzinskoj pumpi, kad John i Cameron pričaju, a Sarah ih prom,atra iz daljine s mišlju u stilu "joj, ovo mi je buduća nevjesta".  - nakon što stignu u budućnost, onako goli, Cameron hvata upravo Johna za ruku i odvodi ga s ceste  A dobro je i kopiranje tehnologije iz 1999., kroz donekle zastario izgled kompjutera. Citati za pamćenje: Sarah Connor: "Mogla bi ih staviti u futorlu" (govoreći Cameron da obuče grudnjak) --------- Cromartie: "Sat je završen" (odlazeći iz razreda kroz prozor)  --- Najača scena je na kraju, dok Sarah govori "pokušavati će ga i dalje ubiti, no bit će to žestoka borba", polako ulaze u kuću, uz Terminator glazbenu podlogu.
Benedikt XVI
|
| sri 24 ruj, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
i liked....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 25 ruj, 2008 3:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| čet 25 ruj, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Prva epizoda mi je žestoka i sigurno ću gledati i dalje, a Cameron je mraaaaak. Kad je Cromartie rekao: "Class dismissed.", potrgao sam se od smijeha.  Btw., Linda Hamilton, koja je u prva dva filma uprizorila Saru Connor, danas slavi 52. rođendan.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 26 ruj, 2008 11:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miroslav je napisao/la: Izašao trailer za nadolazeću epizodu 2x04 - LINK. ...to se više paše u onoj drugoj temi  ...nek mene zanima kako su snimali scene kad se Cameron tukla s drugim terminatorom... scene su bile brutalne...
...kraj je bio fora... putnici kroz vrijeme bez odjeće na autocesti... LOL
| sub 27 ruj, 2008 9:20 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Je li tko gledao drugu epizodu. Meni je bilo super kada smo vidjeli Johna kako surfa na Windows visti. Drago mi je što su počeli prikazivati realnije kompjutore u serijama. A ne dosada smo samo viđali kompjutore bez miša, sve je u full screenu, svi kao pravi maheri rade samo na tipkovnici, svi kompovi imaju nisku rezoluciju, kada dođe mail, odmah pojavi se animacija na sredini ekrana popraćena nekim sound voicem.... da ne spominjem kako izgledaju kompjutori u CSI serijama... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 05 lis, 2008 8:47 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
Zašto ove srijede nije bilo epizode? 
|
| pet 10 lis, 2008 10:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Lore je napisao/la: Zašto ove srijede nije bilo epizode?  RTL je nešto zeznuo...
...inaće gledao sam drugu epizodu... ...pratim 
...da fora ja bilo... ...no mislim da će malo osuvremeniti tehnologiju do kraja sezone...
| sub 11 lis, 2008 11:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
nema više SCC na RTLu ... ah ...
| ned 12 lis, 2008 10:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
-fallen-one- je napisao/la: nema više SCC na RTLu ... ah ... ...wtf!! ...kako , zašto... puste dvije epizode i dalje ništa?...
| uto 14 lis, 2008 1:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|