|
Sada je: sub 18 tra, 2026 12:38 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Hellboy 2: The Golden Army
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Hellboy 2: The Golden Army
Hellboy 2: The Golden Army Pogledao Hellboy 2: The Golden Army. Stvarno zabavan film, preporučujem ga svima. Sam početak filma djeluje baš nekakko LOTR-ovski, valjda zbog vilenjaka.  A što posebice daje na težini, budući da će del Toro režirati Hobita i njegov nastavak. Uz Hellboya, koji je standarno najači lik, odličan je i novi operativac. Johan Strauss.  Kad ga je Hellboy klepnuo u svlačionici.  I kasnije, kad je onako plinovit otišao pjevušeći na njemačkome (Hellboy: Cold asshole  ). Inače, drugi dio daje i podlogu za trojku (ona scena sa "Hellboyjevom smrti"), tako da jedva čekam treći dio, za koji je del Toro rekao d aće biti i posljednji. naravno, teško je reći akd će ga počet snimat s obzirom na to d aće oko četiri godine biti zauzet na Hobit projektu. Ipak, zanimljiva je del Torova napomena kako bi mogao ponuditi Petera Jacksona da režira navedeni. To bi uistinu bilo zanimljivo.  Konačno, kao i u ostalim Del Torovim filmovima, i ovdje je prisutna upotreba napredne animatronike, koja u kombinaciji sa računalnom animacijom ostavlja puno bolji dojam nego Lucas-type CGI. Zanimljivo je napomenuti kako je del Toro obećao da će i u Hobitu i njegovom nastavku koristiti gomilu animatronike.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 15 kol, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Hellboy 2: The Golden Army
Ej pa ja nisam vidio da je bio u kinima? Kako si ga onda mogao gledati? Inace jedinica mi je bila ok... 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 16 kol, 2008 12:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Lucius je napisao/la: Ej pa ja nisam vidio da je bio u kinima? Kako si ga onda mogao gledati? Postoji nešto što se zove torrent, rapidshare i sl.  Posebice kad izađe R5 verzija. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 16 kol, 2008 2:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
no shit Samo sto brijem da prvo mora doci u kina ili slicno, tek onda bi se mogao skinuti sa neta, ili mozda ne...

|
| sub 16 kol, 2008 9:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Lucius je napisao/la: no shit Samo sto brijem da prvo mora doci u kina ili slicno, tek onda bi se mogao skinuti sa neta, ili mozda ne... Pa došao je u kina, 11. srpnja, ona američka. 
Benedikt XVI
|
| ned 17 kol, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Admiral
|
a da? lol nisam znao... onda ok  hehe u tom slucaju jedva cekam da dodje u nasa kina 

|
| ned 17 kol, 2008 10:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hoće li se snimati Hellboy 3? Kako navodi Variety, Guillermo del Toro je izjavio da treći Hellboy nije otpisan. Međutim, navedeni film neće biti sniman u skorije vrijeme jer je del Toro zaposlen drugim projektima, od kojih posebice izdvajamo Hobit filmove.
Benedikt XVI
|
| pet 05 ruj, 2008 9:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pogledao sam kino najavu za Hellboy 2... i oni inserti što sam vidio mi se sviđaju...
...ima puno fantastičnih i neobiččnih likova... ...i ja sam odmah time očaran...
| pet 19 ruj, 2008 2:22 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|