| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Futurama
Da li je jos netko pratio ovu odlicnu SF-humoristicnu seriju? Meni osobno je utvrdila misljenje da nema boljeg spoja zanrova od komedije i SF-a (Red Dwarf anybody?  ). Naravno, nema dobrog spoja bez toga da su svi sastavni elementi dobri... a Futurama je imala i dobar humor i dobar SF. Steta sto su ukinuli seriju... ali eto ipak nije sve tako crno... U 2008. nam dolaze novi nastavci serije 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 09 tra, 2007 7:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sam znao gledati, ne redovito, vise onako kad naletim.
ali nad bih naletio uzivao bi u njoj.
meni jedna od top 5 crtanih serija.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 09 tra, 2007 8:51 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nisam pogledala puno epizoda, ali sve koje sam ulovila su mi bile odlične 
_________________ njanjanja
|
| pon 09 tra, 2007 9:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Gledao jesam kad je nestalo source-a novih epizoda nisam vise gledao...
| pon 09 tra, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Nisam je pratio redovito, onako u prolazu. Ali ovih par epizoda koje sam pogledao bile su odlične.
| pon 09 tra, 2007 10:05 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Futurama
joj futurama  koji je to smeh od crtića
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 09 ožu, 2008 8:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam je pratio, no nakon 20-tak epizoda postala mi je dosadna... ...i nije mi više bila zanimljiva... pa je nisam baš pratio... ...tu i tamo pokoju epizodu...
| pon 10 ožu, 2008 4:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pogledao sam nekoliko epizoda (isto sam naletio na njih) i nije losa serija... jednom cu nabaviti nesto epizoda pa joj dati sansu da mi se bas svidi...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 25 ožu, 2008 4:35 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma to je jedan od najboljih crtića meni, obožavam to
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 25 ožu, 2008 10:27 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Je li tko gledao epizodu: Where No Fan Has Gone Before. Parodija na Star Trek TOS.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 20 tra, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lore je napisao/la: Je li tko gledao epizodu: Where No Fan Has Gone Before. Parodija na Star Trek TOS. je
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 20 tra, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Jedan od smješnijih trenutaka u Futurami, a tiće se Treka mi je kada bace za**banciju na Founderse.
| ned 20 tra, 2008 4:32 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Ja sam epizodu Where No Fan Has Gone Before ogledao tri puta i svaki put sam našao neku novu scenu koja kopira Star Trek. Bolju parodiju nisam nikad vidio. U toj epizodi je doslovno svaka scena parodija na Star Trek i ne može se sve pohvatati kad jednom odgledaš. Razmišljao sam o tome da napravim analizu svake scene u toj epizodi, ali tada sam se sjetio da postoji memory-alpha. Evo kompletna analiza te epizode.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 25 kol, 2008 9:25 pm |
|
 |
|