Sada je: pon 17 kol, 2026 12:00 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
 Remake Total Recalla 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Post Remake Total Recalla
Remake Totall Recalla

slika

Kako navodi The Hollywood Reporter, Sony Pictures namjerava snimiti remake modernog SF klasika Totall Recall. Podsjetimo, original iz 1990. godine, s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi, režirao je Paul Verhoeven.

Navedeni film je baziran na SF priči Philipa K. Dicka pod naslovom We Can Remember It for You Wholesale, a vrti se oko čovjeka kojeg u snovima progone vizije posjeta Marsu. Podvrgnuvši se postupku usađivanja lažnih sjećanja na odmor na Marsu, on ubrzo počinje vjerovati kako je tajni agent pa shvaća kako uistinu mora otputovati na Mars. Ondje se ubrzo sukobljava s diktatorski nastrojenim upraviteljem kolonije koji kontrolira proizvodnju zraka.

Remake će producirati Neal H. Moritz i njegova produkcijska kuća Original Films.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

čet 26 vel, 2009 10:14 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Remake Total Recalla
...hmmm... dobar mi je bio taj film...
...zanimljiv...
...na kraju je ostalo pitanje u zraku , da li je to sve bila fikcija ili stvarnost...

...ja bi rađe nastavak priče...

čet 26 vel, 2009 10:19 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: