| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 SF komedija
ima li jos SF serija koje su ujedno i humoristicne serije... nesto poput Red Dwarfa?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 kol, 2006 1:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
To se trazi.
Ja znam samo za film - Galaxy quest.
Ako netko zna , nek javi , i mene zanima. 
|
| uto 15 kol, 2006 8:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ima -Hyperdrive
(novija -isto britanska) al nije mi se bas nesto svidila.. doduse pogledo sam samo prvu epizodu
(i Tripping The Rift ak mozemo to brojat)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 27 kol, 2006 4:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Wooow , jel ima to neko za posudit, da vidim. 
|
| čet 31 kol, 2006 10:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Hyperdrive mogu skinut (al ce proc vremena dok dode na red...)
Tripping The Rift sigurno ima neko u klubu jer mislim da je to vecina gledala
zanima me jel neko mozda gledo Doctor Who seriju -jel to neki skroz ozbiljni sf ili im nes humora (wikipedia mi ne gocori dovoljno -i need someomne with a first hand experience)
inace -od sf serija koje imaju stvarno puno humora (al ipak ne tolko da dobiju etiketu -humoristicna serija) preporucam -farscape (zakon zakon  )
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 31 kol, 2006 11:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja sam si stavio da skidam hyperdrive prek emulea... pa cu valjda stici skinuti prije nego tebi dodje na red... valjda 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 01 ruj, 2006 12:03 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne znam za seriju, ali recimo film - monstrumi čupavci i napad ubojitih rajčica 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 tra, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: ne znam za seriju, ali recimo film - monstrumi èupavci i napad ubojitih rajèica 
Koji je engleski naziv toga?
Uglavnom, Stargate SG-1 - nije humoristicna serija, ali je smjesnije od skoro svake humoristicne
I X-Files ima nekih odlicnih smjesnih epizoda
|
| sri 11 tra, 2007 4:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: SF komedija
Chaky je napisao/la: ima li jos SF serija koje su ujedno i humoristicne serije... nesto poput Red Dwarfa?
...meni je to Quantum Leap... definitivno No1...
...ni nije toloko SF...
...zapravo nije ni R. D... baš nekaj SF...
| sri 11 tra, 2007 4:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: ...zapravo nije ni R. D... baš nekaj SF...
omg... jesi ti uopce pogledao RD?
RD da nije SF? ne... ti to nisi napisao... ja to nisam vidio... ne ne...
sto se filmova - SF komedija tice... pa toga znam da ima na kile
ja se trenutno hranim "nenamjernim" SF komedijama preko Mistery Scinece Theatra 3000... 

|
| sri 11 tra, 2007 5:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...zapravo nije ni R. D... baš nekaj SF...
omg... jesi ti uopce pogledao RD? RD da nije SF? ne... ti to nisi napisao... ja to nisam vidio... ne ne...  sto se filmova - SF komedija tice... pa toga znam da ima na kile  ja se trenutno hranim "nenamjernim" SF komedijama preko Mistery Scinece Theatra 3000... 
...jesam vidio tematiku... i gledao neko vrijeme... i onda mi je postalo prebezvezno... ...
| sri 11 tra, 2007 5:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
pa red dwarf bas pazi na taj SF dio.... da ne paze na to onda nebi imali tako vjerne fanove... samo SF geekovi mogu tako vjerni fanovi
jesi cuo za neku humoristicnu seriju da ima svoje redovite konvencije? 

|
| sri 11 tra, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pa meni je jedna od najboljih SF komedija serija TNG s onim Picardom ..ka kapetanom... vama nije !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 tra, 2007 6:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Meni Red Dwarf nije bas bio posebno smjesan... Inace volim britanski humor, al ovo mi bas nije sjelo...
|
| sri 11 tra, 2007 7:08 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
možda ti se svidi jednom za par godina. meni se nikad prije nije sviđao seinfeld. sad mi je jedna od genijalniji serija ikad.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 11 tra, 2007 10:47 pm |
|
 |
|