Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: Nadolazeći SF/Fantasy
hehe, pa sama radnja djeluje fora a sada glumci, manje bitno
Napokon su objavljeni prvi prizori iz nadolazećeg superjunačkog spektakla Green Lantern. Navedene je objavio Entertainment Tonight, a sklopu najave za emisiju koja će biti emitirana u slijedeći utorak.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Nakon što Sylvester Stallone prije 15 godina utjelovio "zakonodavca" Dredda, njegovim koracima odlučio je krenuti i Karl Urban (Gospodar prstenova, Star Trek), koji upravo snima novi Judge Dredd film radnog naslova Dredd na lokacijama u Južnoafričkoj Republici. Premijera filma u 3D formatu zakazana je za 2012. godinu, a nedavno je iscurila i prva slika Urbana kao Dredda.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: Nadolazeći SF/Fantasy
_Oz je napisao/la:
Moram priznati da me zaintrigiralo.
...i mene... djeluje brutalno... kako se boriti protiv toga...
Yap, svi kažu da je Skyline govno. Mene više zanima ovaj Apollo 18, kažu da će ga snimat u dokumentarističkom Cloverfield & Fourth Kind obliku.
Nakon što Sylvester Stallone prije 15 godina utjelovio "zakonodavca" Dredda, njegovim koracima odlučio je krenuti i Karl Urban (Gospodar prstenova, Star Trek), koji upravo snima novi Judge Dredd film radnog naslova Dredd na lokacijama u Južnoafričkoj Republici. Premijera filma u 3D formatu zakazana je za 2012. godinu, a nedavno je iscurila i prva slika Urbana kao Dredda.
Sve se može sažeti jednim od komentara sa njihovog foruma:
Citat:
Sve je to tako, općenito gledajući no.....na ovaj članak se to sve ne odnosi jer je autor pomalo retardiran, pa daje ocjene kritičara koje NE POSTOJE, i govori o posjećenosti filmova u kinu koji JOŠ UVIJEK NISU DO KRAJA SNIMLJENI i nitko ih još nigdje nije mogao vidjeti. Tako da su i ovaj bedasti članak, i rasprava, deplasirani i graniče s ludošću.
EDIT:
Idioti su taj članak PREPISALI sa Yahooa, ali POGREŠNO!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.