| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Dosjei X [HRT]
Jel gledo tko jucer lik se moze clokat ,vojni specijalac ali bas glupo sto zadnjeg generala nije ubio ,ljudi isli u taj rat spremni dati zivot za svoju domovinu i onda neko birokratsko smece ih zaboravi ,prekrizi s liste nestalih i stavi da su mrtvi ostavi da trunu improviziranim zatvorima ,danonocno tuku i muce 
| sri 25 vel, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4 od 1 je napisao/la: Jel gledo tko jucer lik se moze clokat ,vojni specijalac ali bas glupo sto zadnjeg generala nije ubio ,ljudi isli u taj rat spremni dati zivot za svoju domovinu i onda neko birokratsko smece ih zaboravi ,prekrizi s liste nestalih i stavi da su mrtvi ostavi da trunu improviziranim zatvorima ,danonocno tuku i muce  ...e radi takvih situacija mrzim vojsku i njihove protokole i sve vezano za istu... ...jer boriti se za nečije ideale, odnosno ideje pojedinaca mi je odvratno... ...i onda te ostavi ko zadnje smeče...
...to je o toj epizod jako dobro bilo prikazano...
| čet 26 vel, 2009 2:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Jel gledo tko jucer lik se moze clokat ,vojni specijalac ali bas glupo sto zadnjeg generala nije ubio ,ljudi isli u taj rat spremni dati zivot za svoju domovinu i onda neko birokratsko smece ih zaboravi ,prekrizi s liste nestalih i stavi da su mrtvi ostavi da trunu improviziranim zatvorima ,danonocno tuku i muce  ...e radi takvih situacija mrzim vojsku i njihove protokole i sve vezano za istu... ...jer boriti se za nečije ideale, odnosno ideje pojedinaca mi je odvratno... ...i onda te ostavi ko zadnje smeče...
...to je o toj epizod jako dobro bilo prikazano...ja volim ! bas mi zakon sve te vojne seme ,ali u toj epizodi ti obradaju teoriju zavjere da poslje povlacenja amera iz Vijetmana ostali zarobljenici 1973 g . ti je potpisan sporazum da u Vijetmanu nema ni jednog americkog vojnika ,ali hrpa ljudi koji su vratili medu zadnjima tvrdili su da su ostali ljudi ,ljudi koji bili u logorima s njima i da su njihovi zapovjednici prevelike picke da posalju spas po njih ! Ma inace nekad tko povijesnicar razmisljam ti amerikanci su bas na srecu pobijedili taj hladni rat ,a rusi bas imali sve uvijete za pobijedu i izgubili Jucer isto bilo zanimljivo Mulder naso brod u jezeru ,onok vojnika pokusali ubit
| čet 26 vel, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bobo jel si gledo jucer ? Jel si vidio ciji je Mulder sin ?
| pet 06 ožu, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4 od 1 je napisao/la: Bobo jel si gledo jucer ? Jel si vidio ciji je Mulder sin ? ...od pušača...?
...a ne pratim u zadnje vrijeme baš... mislim , upaljen mi je TV, ali ne gledam pozorno... 
| pet 06 ožu, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Jučer je bila odlična epizoda sa onim kameneleonskim bićima u šumi. Na trenutke je bilo baš jezivo. 
|
| sub 14 ožu, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
RAI'TARA je napisao/la: Jučer je bila odlična epizoda sa onim kameneleonskim bićima u šumi. Na trenutke je bilo baš jezivo.  Je bila je jedna od dobrih, ali zato danas loša 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 14 ožu, 2009 2:23 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Danas je bila nešto kao parodija na stare horor filmove. Skroz bezveze.A ona crno-bijela slika me iritirala. 
|
| sub 14 ožu, 2009 2:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
RAI'TARA je napisao/la: A ona crno-bijela slika me iritirala.   da mislil sam prvo da mi televizor u kvaru  a novi je skroz glupo nisam ni gledal-snimal sam...sad razmišljam pogledat ili ne gdje su nam alieni, conspiracy theories...
|
| sub 14 ožu, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Pogledaj, ako ništa drugo da se nasmiješ. 
|
| sub 14 ožu, 2009 2:49 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
RAI'TARA je napisao/la: Danas je bila nešto kao parodija na stare horor filmove. Skroz bezveze.A ona crno-bijela slika me iritirala.  Samo da znate: The episode was nominated for seven 1998 Emmy awards by the Academy of Television Arts & Sciences: Outstanding Writing, Directing, Art Direction, Cinematography, Single-Picture Editing, Makeup and Music Composition. It won the award for Outstanding Art Direction. Pojma nemate. 
| sub 14 ožu, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
-fallen-one- je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Danas je bila nešto kao parodija na stare horor filmove. Skroz bezveze.A ona crno-bijela slika me iritirala.  Samo da znate: The episode was nominated for seven 1998 Emmy awards by the Academy of Television Arts & Sciences: Outstanding Writing, Directing, Art Direction, Cinematography, Single-Picture Editing, Makeup and Music Composition. It won the award for Outstanding Art Direction. Pojma nemate.  Mogla je dobit ne znam koje nagrade, ali nije bila nešto.
Ali ona kameneleonska bića crvenih očiju su već bila super. Bila mi je odlična scena u šumi po noći kad je Scully pjevala Mulderu. 
|
| sub 14 ožu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
RAI'TARA je napisao/la: [color=#40FF00][b]Mogla je dobit ne znam koje nagrade, ali nije bila nešto. meni je bila odlična i dosta ljudi je čist oke epka. zato što je luda epka, šta da ti kažem ...
| sub 14 ožu, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
-fallen-one- je napisao/la: Pojma nemate.  a gle ukusi su različiti  napisao sam kaj je meni dobra epka ajde adje idem baš sad tu pogledat 
|
| sub 14 ožu, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
ma kužim ja ... ukusi su doista različiti. 
| sub 14 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|