|
Sada je: čet 06 kol, 2026 10:44 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Warehouse 13 [HRT]
Cvicek je napisao/la: Čitao sam ponešto o tesli (čak i pravu papirnatu knjigu o njegovom životu  ) Edison neko vrijeme bio Teslin šef, koji ga je jaaaako zaj**ao, pa su se nakon toga razišli svaki na svoju stranu, bili i po stručnim stvarima u kontri (Tesla sa izmjeničnom strujom, Edison sa istosmjernom dok je izmjeničnu smatrao opasnom) U seriji su rekli upravo suprotno - da je Tesla bio Edisonov šef. Fail  Gdje to itko rekao?? Sad sam baš gledao pilot, i Artie samo kaže da su bili veliki konkurenti a ne da je Tesla bio Edisonov šef! Kaže "Chief rival"  Mah, znam da sad vučem nekaj iz pradavnih vremena, al morao sam ispraviti ovo  . A kaj se tiče serije, pogledao prve tri epke, čini mi se nekak bezveze, ima neku ok priču s tim skladištem, mislim sve je to super zamišljeno, ali je jako loše reazirano da budem iskren...te tri prve epke su skoro pa negledljive, ali dajem seriji još šanse. Jednostavno neke stvari su preglupo objašnjene, neke uopće nisu koje bi trebale biti itd. Recimo oni su kao neka "secret service", kao nacionalna sigurnost, kad ono obični šerif ima veće ovlasti nego oni? Molim???? Ili FBI ih sam tak najuri sa mjesta zločina,pa mislim, već ak radite nekaj tak ozbiljnoga i prozivate se na nacionalnu sigurnost i to sve, onda valjda imate i velike ovlasti, a u seriji je to katastrofa. Imam osjećaj kao da su uvijek na dnu lanca, umjesto da pometu sve po redu kao "we are secret service, it's matter of national security", a ne njih šerif grada najuri ko zadnje čobane!  To je samo nešto kaj mi je zasmetalo, ima dosta toga, ali vidjet ćemo kam se bude ovo odvijalo, još ću dati priliku ovome. E da, ona ženska agentica, ili je lik tako mutav, ili je loša glumica samo, ali nikako mi se ne sviđa za sad!

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 03 lis, 2012 9:33 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mr.bobo je napisao/la: E da... btw... u sezoni 3. pojavljuje se jedan jako nama dobro poznati lik iz treka... u jednoj jako zanimljivoj ulozi... mrzim kad ovako šapće a ja ne čujem što misli... 
| uto 09 lis, 2012 7:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Cmd Data je napisao/la: Cvicek je napisao/la: U seriji su rekli upravo suprotno - da je Tesla bio Edisonov šef. Fail  Gdje to itko rekao?? Sad sam baš gledao pilot, i Artie samo kaže da su bili veliki konkurenti a ne da je Tesla bio Edisonov šef! Kaže "Chief rival" Provjerio sam još jednom, imaš pravo. Ja skužio da je rekao "chief and rival" Tako mi i treba kad nove serije idem gledat bez titlova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 09 lis, 2012 8:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ma tko zna što je reko? 
| uto 09 lis, 2012 9:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A možda je krivo rekao, mislio je reći "and" ali zaboravio  No i dalje mi serija nije bog zna kaj, i sad dok sam pretraživao sam vidio da su izdali još 2 sezone, ali baš i nemam volje da gledam...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 09 lis, 2012 9:15 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Cvicek je napisao/la: A možda je krivo rekao, mislio je reći "and" ali zaboravio  No i dalje mi serija nije bog zna kaj, i sad dok sam pretraživao sam vidio da su izdali još 2 sezone, ali baš i nemam volje da gledam... Ma onak, ok je za pogledati ak ti je stvarno dosadno, inače je užas, gluma i sve po redu...aj sad pod kraj 4. sezone nekak je sve to puno bolje izgledalo, al svejedno...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 19 lis, 2012 10:05 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cmd Data je napisao/la: Ma onak, ok je za pogledati ak ti je stvarno dosadno, inače je užas, gluma i sve po redu...aj sad pod kraj 4. sezone nekak je sve to puno bolje izgledalo, al svejedno... What? Nooo. Baš su smiješni likovi ^^ Meni je isprva bila sama ideja takve serije glupa, ali onda mi je postala ok i baš su mi prirasli srcu likovi. I sad čekam da završi četvrta sezona da ju mogu u miru odgledati.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 08 svi, 2013 9:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|