| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Dosjei X [HRT]
Mr.bobo je napisao/la: ...opet brutalna epizoda... ...onaj kukac... bljach... i kako su oni prištevi pucali... sve mi se zgadilo... ...i ličinke koje zaraze... i smrt dolazi nakon 36 sati...
...ajd dobro da Mulder i Scully nisu pobrali to...
odvratna epizoda  i ta weirdo zarazna egzotična bolest i oni odurni čirevi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 21 pro, 2008 2:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jućer je bila zanimljiva epizoda... ...lik je nekaoo na sebe navukao crnu tvar koja te doslovno 'spržila' kad si stao na njegovu sjenu... ...i od tebe ostala samo fleka...
| uto 23 pro, 2008 11:53 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jućer je bila zanimljiva epizoda... ...lik je nekaoo na sebe navukao crnu tvar koja te doslovno 'spržila' kad si stao na njegovu sjenu... ...i od tebe ostala samo fleka... na kraju bolesna scena ,doktro neki i onaj crnac sto radi za vladu i kaze lik ovog cemo proucavat godinama , i pokazu toga s crnom tvari lik pripojen na aparate 
| uto 23 pro, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Jucer prvi dio poceli se otkrivati tajne ,medunarodne zavjere ,ubijen Mulderov otac ,ali prije toga prizno Mulderu da je radio za vladu . Onda onaj spremnik s LSD u Mulderovoj zgradi (inace LSD je jedna od stadnardnih tehnika CIA-e) 
| sub 27 pro, 2008 5:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...aaaa... propustih epizodu... ...zagledao sam se u farscape već 2-3 dana... i sve drugo smetnuo s uma... ...pa čak i X-files... 
| ned 28 pro, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ajme, suspendirali su Scully... ...gadovi su spalili onaj kontenjer s alienskim tijelima...
...mislim , što je tu tako loše da Mulder i Scully doznaju istinu? ...mogu im zabraniti da to objave javnosti...
...a ono teorijama zavjere, namještaljki, ucjena, i kaj ja znam čega sve ne bilo je jućer na pretek...
...ne razumijem što bi se tako loše dogodilo da se zna istina...
...histerija? ... trajala bi mjesec dana, i sve bi se vratilo u normalu i živjeli bi s spoznajom da nismo sami u svemiru... (tj. oni kojima je ta spoznaja još smiješna)
...možda bi se život na Zemlji tad bavio važnijim stvarima od toga kako da se čim više pobijemo...
| uto 30 pro, 2008 9:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Oho, kasim sa epkama, namjeravam nadoknaditi nočas  )
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 30 pro, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ajme, suspendirali su Scully... ...gadovi su spalili onaj kontenjer s alienskim tijelima...
...mislim , što je tu tako loše da Mulder i Scully doznaju istinu? ...mogu im zabraniti da to objave javnosti...
...a ono teorijama zavjere, namještaljki, ucjena, i kaj ja znam čega sve ne bilo je jućer na pretek...
...ne razumijem što bi se tako loše dogodilo da se zna istina...
...histerija? ... trajala bi mjesec dana, i sve bi se vratilo u normalu i živjeli bi s spoznajom da nismo sami u svemiru... (tj. oni kojima je ta spoznaja još smiješna)
...možda bi se život na Zemlji tad bavio važnijim stvarima od toga kako da se čim više pobijemo... Problem je ti je sto bi se saznalo da su obavljali pokuse na ljudi (ovlasteno) da od posljedica pokusa su umirali ljudi ,poludili ili su im ostale trajne stete . I to u suradnji s vazemaljcima ,vjerovatno bi dugo dugo zavrsili u zatvoru ti ljudu koji su u tome sudjelovali a to im nije bas u planu . Ali ti pokusi su uvod u nesta sta se treba dogodit ........
| sri 31 pro, 2008 4:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zašto ljudi bez morala uvijek budu na takvim položajima... ??
| sri 31 pro, 2008 7:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
jucer lik elektro vodic ........
| sub 03 sij, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
4 od 1 je napisao/la: jucer lik elektro vodic ........ eee, jel to ona epka kad se Jack Black pojavljuje? e, to je bila simpa epizoda, par dobrih fora za nasmijati se. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 03 sij, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ant je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: jucer lik elektro vodic ........ eee, jel to ona epka kad se Jack Black pojavljuje? e, to je bila simpa epizoda, par dobrih fora za nasmijati se.  Da, epizoda D.P.O. odlicna je. Jack Black caaaaar. Jucer je bila Clyde Bruckman's Final Repose sa Peter Boyleom iz Raymonda lik je isto caaar. Danas vam je isto odlicna epizoda, preporuka u svakom slucaju. Sada idu dobre epizode, tako da ne propustajte.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 06 sij, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, ona epka jucer je bila predobra! nabasao na nju dok sam cekao Housea i fakat mi je drago! da je ovaj novi film bio upola tako dobar ja bi bio happy. stvarno, jedna od najboljih epizoda sa vidovnjacima ne samo u X filesima nego i opcenito!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 sij, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Lucius je napisao/la: Jucer je bila Clyde Bruckman's Final Repose sa Peter Boyleom iz Raymonda lik je isto caaar. To mi je bila najbolja epizoda X-Filesa. Za par dana ide 3x12 - War of the Coprophages. To je isto genijalna epizoda, ne propustajte
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 06 sij, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
... i ja sam gledao drugi dio epizode... ...da bilo je fora kako to vidovnjaci vide stvari...
...i kad je polivcajac pitao od čeg će umrijeti , a ovaj mu kaže ''od raka pluća'' ...a lik odahne i kaže ''hvala Bogu'' ...ono WTF !!
...i na kraju kad je negativca Dana spucala... ...''to se nije trebalo tako dogoditi''... LOL !
| uto 06 sij, 2009 10:10 pm |
|
 |
|