|
Sada je: pon 25 svi, 2026 5:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Primeval na HRT-u
Zato jer: Citat: On 29 September 2009, it was announced that a deal had been struck between ITV, Watch, Impossible Pictures, German broadcaster Pro7 and BBC Worldwide to produce two new series of the show for transmission in 2011[2].
The first of the two new series will start airing in January 2011 on ITV1. Series 5 is currently being filmed and will air later in 2011 on Watch then will be shown on ITV1 in 2012.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 03 stu, 2010 2:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 03 stu, 2010 2:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jao baš me razveselila ova vijest sječam se da mi je prva sezona bila super i da dok još nisam imala 10Giga da sam frenda tlačila da mi skine drugu sezonu  no s vremenom je sva ta ufuranost nestala no baš mi je drago što opet počinje, budem prije to gledala nego ovaj SGU koji me i nije nešto osvojio...a i uvijek postoji repriza 
| sri 03 stu, 2010 3:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pogledao prvu epku 2. sezone... Pa OK je, samo izgleda da sam pomalo zaboravio da serija izgleda malo jeftino. Al, ajd... nije strašna zamjerka i ne smeta tako jako. Ali zato mi Abby izgleda... 

|
| čet 11 stu, 2010 1:09 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
fora je bila jučerašnja epizoda sa crvima  žao mi je Nick-a, totalno je izgubljen radi Claudie...još onaj kraj...kada joj je došao na vrata a u autu preko puta mu bivša žena današnju nisam stigla, budem večeras 
| pet 12 stu, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
pahuljica je napisao/la: jao baš me razveselila ova vijest sječam se da mi je prva sezona bila super i da dok još nisam imala 10Giga da sam frenda tlačila da mi skine drugu sezonu  no s vremenom je sva ta ufuranost nestala no baš mi je drago što opet počinje, budem prije to gledala nego ovaj SGU koji me i nije nešto osvojio...a i uvijek postoji repriza  ..mala, obrati pažnju i klikove na moj potpis.
..ontop: Serija je genijalni trash!

Soap Trek Deep Place Nine
|
| pon 15 stu, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
fluffy
|
šteta to im sezona ima tako malo epizoda ...nisam očekivala da će ubiti Stephena, damn i onaj kraj na groblju...oni klonovi...ha wtf!!!! hoću 3.sezonu!!!!! 
| čet 25 stu, 2010 5:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|