Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
Re: TRANSFORMERS
The Boz je napisao/la:
Zašto od 150 minuta filma imat 100 minuta fajta ako se od tih 100 minuta kuži šta se događa samo u 2 minute sve zajedno? Sve ostalo je hrpa sivih i srebrnih i crnih pixela koji skakuću po ekranu, i koja šarena eksplozija...
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
Pogledao jucer film. Moram rec da ja zadovoljan Ima dobrih teta (stvarno dobrih, svaka im cast na odabiru ), robota i mnogo eksplozija. Radnja je stvarno awww (stvavo trash), ali niti ne mogu zamislit kako bi bilo bez valjda svih mogucih kliseja, loseg humora. Ma odlicno
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
Lucius je napisao/la:
Jel gledao netko transformerse? Ako da kakvi su vam dojmovi, ako ne što očekujete!?
Ja sam gledao i moram priznat da je odličan. Vizualno je predivno napravljen, predivni efekti, priča je isto zanimljiva, a humor koji su ubacili dodaje filmu dodatan šarm, cjelo kino je umiralo od smijeha. Tako da bi filmu dao ocjenu 9/10, ovaj jedan da bude 10 nisam dao jer uvijek ima prostora za napredak. A i ne manjka dooobrih glumica!
slažem se dobar muvi za razonodu a tek ona glumica, điiiiiiiz
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.