|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 06 kol, 2026 10:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Inception (2010.) [SPOILER ALERT]
Inception (2010.) [SPOILER ALERT]
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Inception (2010.) [SPOILER ALERT]
captain je napisao/la: Inace jel se to meni cini ili je jedan glumac iz star treka (provjerin ja to ubrzo  )| Pa to je Tom Hardy a.k.a. Shinzon. Inače, pogledah film u subotu i jako mi se svidio, pogotovo ona "matrixovska scena" u hotelu. Ne bi bilo loše da dobijemo neku vrstu nastavka. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 09 stu, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
dobar film... drzao mi je paznju do kraja iako poduze traje... u principu leonardo di kaprio nema los film... ili ja ne mogu da se setim takvog 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 14 stu, 2010 4:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
kad si kod dikaprija... njegovi filmovi u zadnje vrijeme svi završavaju ovako malo čudno neznaš ko pije ni tko plaća... slično je sa onim shutter islandom, kroz cijeli film neznaš šta se dešava pa na kraju otkriju... a ovdje zaje** kraj xD
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| ned 14 stu, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pahuljica je napisao/la: ...i da, što mislite prema kojoj strani je naginjao onaj zvrk, lijevoj ili desnoj  Meh... to je napravljeno kao da nas održi u neizvjesnosti i da se zapitamo (  ) živimo li mi u stvarnosti ili snovima. Hm... kad ga ovako napišem sad se i meni film čini zanimljiv. captain je napisao/la: Citat: da je ovo horor, najava za film bi bila: JESTE LI SIGURNI DA STE BUDNI???  Lol spet ...ovo je bila super izjava  I ja sam sad samu sebe nasmijala. no_name.zg je napisao/la: kad si kod dikaprija... njegovi filmovi u zadnje vrijeme svi završavaju ovako malo čudno neznaš ko pije ni tko plaća... Nda. Izgleda da je gospon DiCaprio jedan mračan lik. 
| ned 05 pro, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: no_name.zg je napisao/la: kad si kod dikaprija... njegovi filmovi u zadnje vrijeme svi završavaju ovako malo čudno neznaš ko pije ni tko plaća... Nda. Izgleda da je gospon DiCaprio jedan mračan lik.  I uvijek pije, a nikad ne plaća... 

|
| ned 05 pro, 2010 7:53 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Rapavi je napisao/la: Spet je napisao/la: no_name.zg je napisao/la: kad si kod dikaprija... njegovi filmovi u zadnje vrijeme svi završavaju ovako malo čudno neznaš ko pije ni tko plaća... Nda. Izgleda da je gospon DiCaprio jedan mračan lik.  I uvijek pije, a nikad ne plaća...  So off-topic! Al ne mogu odoljet! 
| ned 05 pro, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Inception zaradio četiri nominacije za Zlatni Globus. Konkurira za najbolji film (dramu), najbolju režiju, najbolji scenarij i za najbolju originalnu glazbu.
|
| uto 14 pro, 2010 5:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|