|
Sada je: pet 07 kol, 2026 10:10 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Clark Kent / Superman / Kal-El [+slike]
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Clark Kent / Superman / Kal-El [+slike]
Mimi Sky je napisao/la: onda me onaj njegov sin podigao s nogu. Mislim, simpatično što su to stavili u film, ali nema logike... Lol... ma odmah znaš da mu je to sin... nije nešto čime se treba zamarati... @_Oz... da mnogi su komentirali da je Lois bila totalni promašaj... Al tko se time zamara kad vidi one scene gdje Kal-El leta iznad onog leda...  ... jel bio led, je?  Momentalno zaboravim da uopće gledam neki film i da isti ima neku radnju... 
| čet 03 vel, 2011 2:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Michael Shannon je general Zod! Man of Steel napokon ima negativca! Štoviše, poznato je i ime glumca koji će ga utjeloviti! Za nagradu Oscar nominirani Michael Shannon (Revolutionary Road) nasljednik je legendarnog Terrencea Stampa u ulozi Zoda, zlog, osvete željnog generala protjeranog sa Kryptona zbog svojih nedjela.
|
| pon 11 tra, 2011 5:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Russell Crowe kao Jor-El? Kako navodi Variety, Russell Crowe pregovara oko nastupa u nadolazećem superjunačkom spektaklu Man of Steel, gdje bi trebao utjeloviti Supermanovog biološkog oca Jor-Ela. S druge strane, Connie Nielsen trebala bi se naći u ulozi Supermanove majke Lare.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 19 lip, 2011 3:04 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Zanimljivo. Uvijek voutam za Russella, al ga ne mogu zamislit u nekom spacey odjelu. 
| pon 20 lip, 2011 7:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
slijedi umjetnicka interpretacija Russella Crowa u space suitu:  
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 20 lip, 2011 7:49 pm |
|
 |
|
Number One
|
Misliš da bi on stao u to? 
| pon 20 lip, 2011 7:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ha, ak nista drugo izgladnjuju ga malo. 
|
| pon 20 lip, 2011 8:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Julia Ormond je Supermanova majka? Nakon što nas je prošlog tjedna razveselila informacija kako je uloga Supermanovog biološkog oca Jor-Ela u nadolazećem spektaklu Man of Steel ponuđena Russellu Croweu, a njegove majke Lare Croweovoj kolegici iz Gladijatora, Connie Nielsen, jučer nam je Deadline donio obrat u priči oko Lare. Naime, navodi se kako je uloga Lare ponuđena Juliji Ormond (Legends of the Fall, Che, The Curious Case of Benjamin Button).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 24 lip, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Julia Ormond je prva liga, ali ja sam se nekako nadao da je ono o Connie Nielsen bilo istina... 
|
| pet 24 lip, 2011 9:42 pm |
|
 |
|
Number One
|
Koga je glumila Ormond u Benjaminu Buttonu?? 
| ned 26 lip, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Kristofer Meloni u filmu o Supermenu Kristofer Meloni, koji je nedavno napustio seriju "Red i zakon: jedinica za specijalne žrtve" posle 12 sezona, biće uskoro viđen na velikom platnu u novom filmu o Supermenu, objavljeno je na sajtovima koji prate filmsku industriju. Meloni (50) je otkrio da će u "Čoveku od čelika" Zaka Snajdera igrati lik koji se zove General, ali je odbio da iznese bilo kakve detalje.
| ned 26 lip, 2011 10:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A vjerojatno će glumiti generala Lanea, ćaću Lois Lane.
Benedikt XVI
|
| pon 27 lip, 2011 7:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
FOTO: Henry Cavill kao Superman! Warner Bros. i Legendary Pitures danas su objavili prvu službenu fotografiju Henryja Cavilla kao Supermana u nadolazećem superjunačkom spektaklu Man of Steel, u režiji Zacka Snydera (300, Watchmen).
Benedikt XVI
|
| pet 05 kol, 2011 9:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Is it just me ili ovo izgleda loše? Cavill mi uopće ne djeluje supermanasto ovdje.
|
| sri 10 kol, 2011 11:16 am |
|
 |
|
Number One
|
To sam i ja pomislila ali sam ipak odlučila guglat njegove slike. I može proć... 
| sri 10 kol, 2011 2:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|