|
Sada je: uto 04 kol, 2026 10:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
 Re: Watchmen
Pa ne znam baš . Moraš uzet u obzir kako je Manhatan skoro nepobjediv. Sad ti smisli scenarij u kojem netko mulja nekog ko boga. Međutim, ono s čim me film osvoji jest brutalnošću likova. Nema tu sad uljepšavanja kao kod nekih drugih ekranizacija Scena kad Roschak ˝ide na wc˝ u zatvoru mi je bila ujedno jedno od brutalnijih i komočnijih u isto vrijeme. Isto tako opisuje stanje u svijetu prema kojem mi idemo ukoliko se nešto značajno ne promjeni. Te na kraju, i ujedno glavni sukob između likova, bit doljedan sebi pa makar to uvelo svijet u novi kaos ili ipak načinit kompromis koji ti nije mio za dobrobit svijeta...
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 30 lis, 2012 8:13 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Dakle voliš ekranizacije stripova u kojima ljudi idu na wc? 
| sri 31 lis, 2012 6:34 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Mislim kako trebaš ponovno pogledat taj dio  [/color]
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sri 31 lis, 2012 9:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Podsjeti nas (sa spoilerom or samting)
BTW, što više gledam neke druge SFove (tj. degradaciju istih) sve više pomalo dobivam respekt prema ovom filmu koji mi je kad sam ga gledao djelovao tek mrvicu iznad prosjeka...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 02 stu, 2012 4:38 am |
|
 |
|
Captain
|
Nisam ju uspio nać na YT. Mogu je jedino prepričat ali mislim kako to ne bi bilo to..
M.T.
|
| pet 02 stu, 2012 12:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|