| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Primeval na HRT-u
Ant je napisao/la: ok, moram reci da golema stonoga nije dovoljno atraktivna za moj ukus. al' ona plavusa cisto dobro izgleda  ...e ja sam mislio da ćeš reći obrnuto...
...a samo si ta dva lika vidio u cijeloj epizodi? ...da li bi se volio vratiti u razdoblje kroz portal i družiti se s tim stvorenjima... ?
| pon 16 lip, 2008 8:51 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da to bobo nebi bilo druzenje , nego bjezi sto dalje prije nego sta postanes dorucak 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 16 lip, 2008 11:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: Ant je napisao/la: ok, moram reci da golema stonoga nije dovoljno atraktivna za moj ukus. al' ona plavusa cisto dobro izgleda  ...e ja sam mislio da ćeš reći obrnuto...
...a samo si ta dva lika vidio u cijeloj epizodi? ...da li bi se volio vratiti u razdoblje kroz portal i družiti se s tim stvorenjima... ?ha, cuj, ja sam nju gledao a ova stonoga bi mi prosla tu i tamo preko ekrana (samo je smetala) a sto se druzenja tice ja bi rađe ostao u sadasnjosti pa se tu druzio... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 16 lip, 2008 1:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Ant je napisao/la: ok, moram reci da golema stonoga nije dovoljno atraktivna za moj ukus. al' ona plavusa cisto dobro izgleda  ...e ja sam mislio da ćeš reći obrnuto...
...a samo si ta dva lika vidio u cijeloj epizodi? ...da li bi se volio vratiti u razdoblje kroz portal i družiti se s tim stvorenjima... ?ha, cuj, ja sam nju gledao a ova stonoga bi mi prosla tu i tamo preko ekrana (samo je smetala) a sto se druzenja tice ja bi rađe ostao u sadasnjosti pa se tu druzio...  Potpisujem i ja. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 21 lip, 2008 6:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Bas mi je bila dobra epizoda u subotu... Ono na pocetku, kad je tip skocio ravno u ralje onom cudovistu.  I konacno se pojavila Helen, cak mi je na neki nacin i drago sto su je uhvatili, totalno me nazivcirala jer nije htjela reci nista sto je znala o anomalijama...  Nije mi jasno kako je mogla ostavit muza 8 godina u uvjerenju da je mrtva, i onda se sad pojavit jer joj treba društvo i ponasat kao da se nista nije ni dogodilo? Valjda cemo sad saznat malo vise o njoj... Ma odlicna mi je serija, likovi su zakon (obozavam Connora i njegovu Star Trek TNG kolekciju  ) I jedva cekam sljedecu epizodu, cini mi se da ce bit zanimljivo... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 24 lip, 2008 10:01 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
frack... ja opet zaboravio na ovo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 24 lip, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: Bas mi je bila dobra epizoda u subotu... Ono na pocetku, kad je tip skocio ravno u ralje onom cudovistu.  I konacno se pojavila Helen, cak mi je na neki nacin i drago sto su je uhvatili, totalno me nazivcirala jer nije htjela reci nista sto je znala o anomalijama...  Nije mi jasno kako je mogla ostavit muza 8 godina u uvjerenju da je mrtva, i onda se sad pojavit jer joj treba društvo i ponasat kao da se nista nije ni dogodilo? Valjda cemo sad saznat malo vise o njoj... Ma odlicna mi je serija, likovi su zakon (obozavam Connora i njegovu Star Trek TNG kolekciju  ) I jedva cekam sljedecu epizodu, cini mi se da ce bit zanimljivo...  ...i meni je bila super epizoda... ...anomalija u vodi... s nekim prahistorijskim krokodilima... ...kako je samo progutao lika koji je skakao u vodu... jezivo... ...nisam očekivao da će uhvatiti Helen... ...ono , 8 godina je preživljavala... i snalazila se kroz anomalije... ...nekako mi je to prejednostavno bilo...
| sri 25 lip, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
…bljak za početak… udav u Wc-u… sav sam se 'zdrmal'…
Helen je na ispitivanju… te naprave neki kompromis i odvede ih do skrivene anomalije upozoravajući na opasnost… trenutak nepažnje i pobjegne im… ekipa krene za njom… no kad prođu kroz portal … vide polje puno anomalija, a Helen naravno nigdje…
..znao sam ja da će im uteći… …pitanje je samo bilo kako…
Iz anomalije izađu izumrle ptice Dodo… za koje se ispostavi da su nosioci nekih parazita…
Tom , Connorov prijatelj otmu jednu pticu te ga ona zarazi… …organizira se potraga za Tomom, no kad ga nađu već je prekasno i on umire…
…vrlo dobra epizoda… no nisu objasnili kaj se dogodilo s doktorom kojeg je Tom zarazio… …hmmm…
| sub 28 lip, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme ti dodoi (jel to uopce mnozina od dodo?  ) su mi bili preslatki Al zato su oni paraziti u njima uzas Connor mi je bio odlican, kako se uvalio Abby u stan  i jos ju natjerao da ga poljubi da ispadne faca pred frendovima I opet spominje SF serije, ovaj put Galacticu  Skoro sam se rasplakala kad je Tom umro, stvarno nisam ocekivala da ce tako zavrsit, bila sam uvjerena da ce ga nekako uspjet spasit... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 30 lip, 2008 11:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...dobro je za seriju da netko umre... ... a da baš ne bude glavni lik... ...to budi simpatije... ...i ljudi nastave dalje gledati... 
| sri 02 srp, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...imam izazov danas... probudit se u 6:25...i odgledati epizodu koju sam propustio zbog utrke... IZAZOV ISPUNJEN!! …Novi prahistorijski letač se pojavio – Pteranodon … zanimljiv zmajček …ovaj puta anomalija se pojavila na nebu… …Connoru je Rex pobjegao i više od pola epizode ga je tražio… to je bilo smiješno… …Claudia je prava šizika, malo mi je iritantna u svojim zahtjevima…
…ispostavilo se da golfera nije ubio Ptreranodon, ako se isprva mslilo, već jato malenih zubatih letača koji su se pogostili s njime i jao su osjetljivi na krv… …Hellen se opet pojavila i spašava šiziku… ahm, Claudiu… …no odakle se samo stvorila… ? …ili je već prije došla na Zemlju ili kroz drugu anomaliju… …ili ima neku svoju koja je stabiljna… hmmmm…
| ned 06 srp, 2008 1:43 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.bobo je napisao/la: ...imam izazov danas... probudit se u 6:25...i odgledati epizodu koju sam propustio zbog utrke... IZAZOV ISPUNJEN!! Ajme divim ti se, kako ti se samo dalo? Ja isto nisam gledala u subotu (bila na tulumu  ), ali mi je brat nabavio prvu sezonu, pa sam sad pogledala  Joj anomalije su sve bolje i bolje, sad se pojavljuju i u zraku... A Claudija je i meni pomalo isla na zivce, ali bih i ja u njenoj situaciji vjerojatno samo vristala i cekala da me netko spasi Scena kad je Stephen probao onaj izmet... Fuj Al zato ona scena kad je bio bez majice uopce nije bila losa  Pogledala sam sad i ovu zadnju epizodu prve sezone... Necu spojlat, ali nikako ju nemojte propustit, genijalna je, meni definitivno najbolja dosad  I da, ak netko zeli da mu sprzim, nek javi 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 11 srp, 2008 1:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Od 10. studenog na HRT 1 kreće druga sezona Primevala, u sadašnjem terminu Hitne službe , oko 13:30h na HRT1, dakle u direktnoj konfrontaciji sa drugom SF serijom - Stargate: Universeom na HRT 2, koji s eprikazuje u tom istom terminu. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 03 stu, 2010 1:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ajme ja totalno zaboravila na ovu seriju a nije bila uopće loša kolko je sezona uopće snimljeno?
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 03 stu, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja također... ne znam više ni što sam pogledao... valjda tu prvu sezonu. I pozaboravio pola toga što se događalo. Bio sam siguran da ima neke tri sezone... a ono ima ih pet. EDIT: ima tri sezone, ne znam zašto na IMDB-u piše pet. 

|
| sri 03 stu, 2010 1:28 pm |
|
 |
|