| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: TRANSFORMERS
Transformersi rasturili box-office, kritike poražavajuće Transformers: Revenge of the Fallen poharao je američke kino blagajne prvoga dana prikazivanja, i to u velikom stilu, doslovno satravši rekord najprofitabilnije srijede koji je do prekjučer pripadao Harryju Potteru i Redu Feniksa. No kritičari nisu impresionirani; baš naprotiv. za ostatak članka, klik tu
|
| pet 26 lip, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nje... nije film nesto. prva polovica barem, koliko sam izdrzao u kinu. prvi dio je bio daaaleko bolji. fora koju sam sam vidio u drugom su Mojo i Frenky. i to je vise manje to.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 27 lip, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
zato sto si otisao na pola filma,meni je film cist ok 
| sub 27 lip, 2009 3:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ant, ti si otišao na pola filma!? Više te ne poštujem kao osobu.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 27 lip, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dapače, izuzetno cijenim osobu koja ode na pola filma, ako je film smeće.
Ja sam htio otić na pola "Kingdom of Heaven," al ostao u nadi da će bit bolje do kraja. Poslije mi je bilo žao što nisam otišo.
|
| ned 28 lip, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Dapače, izuzetno cijenim osobu koja ode na pola filma, ako je film smeće.
Ja sam htio otić na pola "Kingdom of Heaven," al ostao u nadi da će bit bolje do kraja. Poslije mi je bilo žao što nisam otišo. Hvala. Kingdom Of Heaven je dosadnjikav film. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 28 lip, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_Oz je napisao/la: Dapače, izuzetno cijenim osobu koja ode na pola filma, ako je film smeće. Osjećam se prozvano. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 28 lip, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: _Oz je napisao/la: Dapače, izuzetno cijenim osobu koja ode na pola filma, ako je film smeće. Osjećam se prozvano.  Šta si otišla ća na pola "Wolverinea?" OnTopic: Prvi Transformersi su mi bili super zabavni, ali nakon svih komentara koje sam pročitao, totalno sam izgubio volju za ić gledat.
|
| ned 28 lip, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
E nećemo po Wolverineu, big no-no... Ošla na pola Transformersa. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 28 lip, 2009 2:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: OnTopic: Prvi Transformersi su mi bili super zabavni, ali nakon svih komentara koje sam pročitao, totalno sam izgubio volju za ić gledat. ha, cuj, mozes probati pogledati  mislim, moguce da je to stvar ukusa. film je losiji od predhodnika, ali nije to prvi put da drugi film u seriji podbaci kvalitetom.
|
| ned 28 lip, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ant je napisao/la: _Oz je napisao/la: OnTopic: Prvi Transformersi su mi bili super zabavni, ali nakon svih komentara koje sam pročitao, totalno sam izgubio volju za ić gledat. ha, cuj, mozes probati pogledati  mislim, moguce da je to stvar ukusa. film je losiji od predhodnika, ali nije to prvi put da drugi film u seriji podbaci kvalitetom. Film traje 2 i pol sata, jel? Ako je smeće, dva i pol sata je poprilična tlaka za sjedit u kinu, a za cijenu karte radije kupim 5 karlovačkih 
|
| pon 29 lip, 2009 12:00 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
"The cadet's logic is sound." 
|
| pon 29 lip, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Film je ... eh... Recenzija u tri slova: meh. Duža verzija: Preforsirano. Najduža verzija: Zašto od 150 minuta filma imat 100 minuta fajta ako se od tih 100 minuta kuži šta se događa samo u 2 minute sve zajedno? Sve ostalo je hrpa sivih i srebrnih i crnih pixela koji skakuću po ekranu, i koja šarena eksplozija... Al ajde, Megan Fox u slow motion trku parira najboljim scenama Baywatcha, pa je to plus :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 29 lip, 2009 2:18 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Znaci da/ne gledati (ako nis barem efekte)?
|
| pon 29 lip, 2009 8:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
pa ja bi ti rekao da pogledaš,pogotovo ako ti se prvi dio svidio
| pon 29 lip, 2009 12:55 pm |
|