|
Sada je: sri 05 kol, 2026 9:36 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Nadolazeći SF/Fantasy
Cvicek je napisao/la: Izržavam razočar[quoteenje što su sve najave filmovi fantasy superhero tematike. Filmska SF industrija je stvarno spala na niske grane  Nda.. ja i dalje čekam Elysium... još na neviđeno sam se zainteresirao za film  Dredd nije superheroj. A da i jest, što onda...  Uostalom, od SF-ova trenutno imaš Prometheusa, uskoro stiže Total Recall, pa potom Looper, Dredd, u name it. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 23 lip, 2012 2:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ima tu i tamo, a ovo iznad baš me iznenadilo spominjanje nekolicine tih filmova. Ova 3 koja si spomenuo ću vjerojatno ću pogledati (osim Dredda), makar ne očekujem puno. Od novijih je "In time" imao potencijala, dobru ideju, ali je provedba ispala koma...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 23 lip, 2012 4:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Imaš još dogodine Ender's Game (Harrison Ford), Oblivion (Tom Cruise), All You Need Is Kill (Tom Cruise) 1000 A.E. (Will Smith), Pacific Rim (Idris Elba, Ron Perlman), naravno novi Trek. Ima toga, samo pitaj. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 23 lip, 2012 8:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jao, Will Smith i Tom Cruise... ajd Will Smith još i može proći, bio je okej u "I am legend" U međuvremenu sam pri kraju s LEXX... ajme ne mogu vjerovati da mi je ta trash serija iz ko zna kojeg razloga dovoljno dobra da ju pogledam do kraja 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 23 lip, 2012 10:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Izržavam razočarenje što su sve najave filmovi fantasy superhero tematike. Filmska SF industrija je stvarno spala na niske grane  Pa evo, dali su nam Prometheus... 
|
| ned 24 lip, 2012 11:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Upravo tako, ako nije supermegaheroblala onda je prequel/sequel/spinofd/mirror u itd... Al baš me briga, imam za gledati i čitati i druge stvari osim fikcije...
|
| ned 24 lip, 2012 4:36 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Čudno... Najprije što sam se navikla na Reeve/Routh izgled lika koji glumi Supermana, a onda i crotch area... Odijelo je i više nego dobro, ali fali crvene boje oko već spomenutog područja... Cvicek je napisao/la: Izržavam razočarenje što su sve najave filmovi fantasy superhero tematike. Filmska SF industrija je stvarno spala na niske grane  Iako volim sve vrste SF žanrova, drago mi je što su superheroes opet u modi.... Uvijek su mi bili među najdražim tipovima, uz bok s time travel... Ovih dana nakon iscrpljujućeg polu/cjelodnevnog učenja počastila sam se s Avengersima, Thorom, Iron Manom 2, Superman II Richard Doner Cut, Superman Returns, ciljam na Spidermana i Hulka sljedećih dana i jedva čekam Batmana i Spidermana opet u kinima... Možda čak pogledam i Green Lantern... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 27 lip, 2012 12:35 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| ned 09 ruj, 2012 4:31 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
hej, hej, Jeremy Renner pogledala sam trailer, izgleda nešto k'o Van Helsing...
_________________ run you clever boy and remember...
|
| ned 09 ruj, 2012 5:56 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
kaj mislite?

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 18 ruj, 2012 4:33 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hm... Ako bude akcije i jasno definiranog smjera razvoja radnje onda bi moglo bit okej... Ali ako se opet sve svede na standardne međuljudske gluposti i epizode tipa "zalihe vode su nam pri kraju", onda k vragu... Doživjet će sudbinu Jericha i Terra Nove.
One scene mačevanja na kraju trailera ulievaju nadu. Vidjet ćemo.
|
| uto 18 ruj, 2012 6:53 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Izgleda mi odlična ideja za seriju. Da je film s tom radnjom, vjerojatno bi bio klišejizirano sranje s jeftinom akcijom. Ovako, ima potencijala.
|
| uto 18 ruj, 2012 7:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jučer sam negdje vidio novog Robocopa kak snimaju. Sav je crn i ružan.
|
| uto 18 ruj, 2012 7:45 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Jučer sam negdje vidio novog Robocopa kak snimaju. Sav je crn i ružan. Konsenzus na netu je da izgleda kao čovjek u odijelu, a ne kao kiborg. Originalni RoboCop mi je jedan od najdražih filmova iz djetinjstva, pa nekako ne vjerujem da će mi ovaj remake bit po guštu. Al nikad ne znaš.
|
| uto 18 ruj, 2012 8:01 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Al opet...crno. Batmani su bili mračnjaci, novi Trek je najavljen kao darkerski, serije tjeraju likove u zločin, tipa Weed, Breaking Bad i te spike.
Stalno neki crnjak. Daj nešt optimistično.
Ili je šarenilo gej.
|
| uto 18 ruj, 2012 9:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|