| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Xena - Princeza ratnica
inače zadnja epizoda Ksene je produžena za duplo na DVD-u.
Na TV-u se emitira skraćena verzija. 
|
| čet 05 kol, 2010 11:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
pahuljica je napisao/la: doživila i taj kraj tko je propustio glavnu scenu epizode molim da baci pogled wooooow. Ovo je bila jedna od boljih scena u Xeni, definitivno. Kako joj je s umjećem dala umjetno disanje... Pure skill in action, to je jedino što imam za reći. 
| pet 06 kol, 2010 12:36 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
vjerovali vi ili ne ova serija ponovno kreće na našim malim ekranima i to od večeras --> HRT2, pon.-čet. u kasnim večernjim satima
| pon 01 stu, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
pahuljica je napisao/la: vjerovali vi ili ne ova serija ponovno kreće na našim malim ekranima i to od večeras --> HRT2, pon.-čet. u kasnim večernjim satima O too... uslišene su nam želje. Jer ipak nije nam bilo dovoljno do sad...
| pon 01 stu, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Uuuuuu, možda nam se vrati RAI'TARA - Princeza forumašica! 

|
| pon 01 stu, 2010 9:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Prati li itko, izgleda da je Hrt krenuo stopama RTL-a po pitanju repriza, koji je ovo zapravo put da repriziraju? Nekad kad naletim na zanimljivu epizodu pogledam.
|
| pet 17 pro, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
alfa_Q je napisao/la: Prati li itko, izgleda da je Hrt krenuo stopama RTL-a po pitanju repriza, koji je ovo zapravo put da repriziraju? Nekad kad naletim na zanimljivu epizodu pogledam. zadnji put se prikazivala na Novoj, to znam jer sam ja tada znala ponekad baciti oko...a sada je opet po valjda neki drugi/treći put prikazuju na HRT-u... 
| sub 18 pro, 2010 9:57 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ksena se opet emitira jer su fanovi ksene tražili još jedno emitiranje, a Ksena je imala zadovoljavajuću gledanost za HTV, pa tako su krenuli još jednom ispočetka.
Ako su mogli trek, neka i ksene.
|
| sub 22 sij, 2011 2:59 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
heh, mislim da se Xena emitirala čak i više puta od Treka do sad. Ako su već htjeli nešto s takvom tematikom gdje je grčka mitologija onda su barem mogli stavit Herculesa za promjenu. http://www.imdb.com/title/tt0111999/
| sub 22 sij, 2011 1:19 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ako se ja dobro sjećam mislim da je nekad davno i išao Hercules na HRT-u, mislim da sam ga bila čak i gledala... 
| sub 22 sij, 2011 3:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kevin Sorbo! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 22 sij, 2011 3:26 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
pahuljica je napisao/la: ako se ja dobro sjećam mislim da je nekad davno i išao Hercules na HRT-u, mislim da sam ga bila čak i gledala...  Da gledao, bio sam opsjednut... 
|
| sub 22 sij, 2011 3:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
shirajzl je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ako se ja dobro sjećam mislim da je nekad davno i išao Hercules na HRT-u, mislim da sam ga bila čak i gledala...  Da gledao, bio sam opsjednut...  Ajme i ja 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 22 sij, 2011 3:45 pm |
|
 |
|
fluffy
|
eto, znači ipak je bio 
| sub 22 sij, 2011 3:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: heh, mislim da se Xena emitirala čak i više puta od Treka do sad. Ako su već htjeli nešto s takvom tematikom gdje je grčka mitologija onda su barem mogli stavit Herculesa za promjenu. http://www.imdb.com/title/tt0111999/ Tražili su fanovi HTV da emitira i ostale dvije serije Hercules: Legendarna putovanja i Mladi Hercules, te 4 Hercules filma.
Ili ako ništa drugo da opet emitiraju Ksenu. HTV se odlučio opet emitirati Ksenu. Valjda im je to bilo jeftinije nego otkupljivati ostale serije i filmove.
Mali ispravak. Ksena nije nikad išla na NOVOJ ( već samo na HTV-u ), a Hercules nikad na HTV-u ( već samo na NOVOJ ) Te dvije tv kuće emitirale su prvi put te serije u isto vrijeme jer su si željeli konkurirati.
Ali jedna serija iz tog svemira i 4 filma nisu nikad išla kod nas.
|
| sub 22 sij, 2011 5:12 pm |
|
 |
|