|
Sada je: ned 26 srp, 2026 12:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Dosjei X
Miki je napisao/la: Da, a taj datum je tadadadadataaam 20.12.2012. Baš sam provjerio, 22.12.2012.  Cancer Man: Ten centuries ago the Mayans were so afraid that their calendar stopped on the exact date that my story begins. December 22, the year 2012. The date of the final alien invasion. Mulder can confirm the date. He saw it at Mount Weather ... ...where our own "Secret Government" will be hiding when it all comes down.
|
| pon 02 kol, 2010 12:20 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Da, a taj datum je tadadadadataaam 20.12.2012. Baš sam provjerio, 22.12.2012.  Cancer Man: Ten centuries ago the Mayans were so afraid that their calendar stopped on the exact date that my story begins. December 22, the year 2012. The date of the final alien invasion. Mulder can confirm the date. He saw it at Mount Weather ... ...where our own "Secret Government" will be hiding when it all comes down. haaa tek 2012 i to prije ni poslije nego u 12 mjesecu, pa jesu oni ludi?? pa daj stignem se ozeniti, rastati, otputovati do mjeseca i jos nista 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 02 kol, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
stigneš i roditi
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 kol, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Hrčak je napisao/la: stigneš i roditi eee to mi nije nikako u planu 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 02 kol, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novosti: Dosjei X & Millennium Budući je pisac ovih redaka nedavno počeo s ponovnim gledanjem Dosjiea X, a koje je gotovo religiozno pratio kad su prvi puta emitirani na HRT-u (u razdoblju od 1997. do 2003. godine), zanimalo ga je ima li kakvih novosti oko produkcije trećeg filma u franšizi, a nakon razočaravajućeg The X-Files: I Want to Believe iz 2008. godine. I začudo, ima, baš kao što ima i nekih novosti kad je u pitanju nastavak Millenniuma, spin-off serije Dosijea X.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 04 ožu, 2011 8:28 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|