| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Xena - Princeza ratnica
T'Rapavi je napisao/la: Ja sam više ciljao na T-Portal, da donosi stare vijesti, tj. nisu vijesti kad su stare...  došla i Xena pa im prijetila tamo šta to nisu ranije stavili 
| čet 04 vel, 2010 1:20 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Što je ovo, zašto nema više Ksene na TV-u?
Ova serija Spartacus mi djeluje zabavno. 
|
| čet 04 vel, 2010 7:35 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Pročitao sam samo 5 stranica ovog threada, ne da mi se više... Da se osrvnem na lezbo insinuacije. Pa opće je poznato da je Ksena jedna od najpopularnijih serija u lezbo "miljeu". Proguglajte malo A jel mi može netko objasnit zašto je ta serija "dobra i zabavna"? Po toj logici je Sabrina - mala vještica klasik.
|
| sub 06 vel, 2010 1:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
U svakom slučaju mislim da je i ovo neka trash teen serija popud Xene...ali ako ništa drugo barem je ovdje Lucy Lawless bolja nego u Xeni iako je dosta starija... 
| sub 06 vel, 2010 1:07 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ne bi je baš definirao kao teen, ali kako god ti kažeš... 

|
| sub 06 vel, 2010 3:41 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Rapavi je napisao/la: Ne bi je baš definirao kao teen, ali kako god ti kažeš...  A šta misliš da u teen serijama i filmovima nema sexa i takvih stvari. 
| sub 06 vel, 2010 3:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
shirajzl je napisao/la: Pročitao sam samo 5 stranica ovog threada, ne da mi se više... Da se osrvnem na lezbo insinuacije. Pa opće je poznato da je Ksena jedna od najpopularnijih serija u lezbo "miljeu". Proguglajte malo A jel mi može netko objasnit zašto je ta serija "dobra i zabavna"? Po toj logici je Sabrina - mala vještica klasik. Pa Ksena spada u klasike. Zbog velike popularnosti i gledanosti, a i zbog puno fanova koje ima. Ja ju svakako volim gledati. Još od kad se prvi put emitirala kod nas. Meni je super.
Volim serije ili filmove u kojima su žene ratnice.
Bilo bi odlično i da se ta serija Spartacus emitira kod nas.
|
| sub 06 vel, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Suikotreki je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Ne bi je baš definirao kao teen, ali kako god ti kažeš...  A šta misliš da u teen serijama i filmovima nema sexa i takvih stvari.  To nisam nigdje napisao... 

|
| sub 06 vel, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ovih dana jako dobre epke ksene...he..he u vezi toga prstena.djeluju ko prstenova družina 
|
| čet 04 ožu, 2010 4:24 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ajme pa ja mislila da je to finilo kada ono danas malo okrecem programe i eto nje 
| čet 04 ožu, 2010 5:41 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
evo sažetka današnje epizode:
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 08 ožu, 2010 4:11 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| pon 08 ožu, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Stvarno su bile odlične ove epizode Ksene koje su se bavile vinkizima i nordijskom mitologijom.
Odlične epizode. Gabrijeli narasla kosa. 
|
| uto 09 ožu, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
dobra danas ova epka sa amazonkama htjeli su osudit Evu na smrt no ipak se ona promijenila i sada je bolja ne kao prije kada je bilo opaka pod imenom Livija..pa je i na kraju odlučila ona vladarica amazonki da je na smrt osuđena Livija a Eva neka nastavlja živjet u ljubavi..baš simpa...pa šta je ovo.. Aresu se vratila moć boga e jest arogantan lik...joj kako volim kada ga xena pegla 
|
| pon 15 ožu, 2010 11:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Danas je bila baš dobra i tužna epizoda Ksene.
Amazonkama je odzvonilo. 
|
| uto 16 ožu, 2010 6:48 pm |
|
 |
|