Sada je: uto 11 kol, 2026 10:29 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
 The Dark Knight Rises (2012.) 
Autor/ica Poruka
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: The Dark Knight Rises (2012.)
Predječji?

sri 13 srp, 2011 7:41 pm
Profil ICQ Web stranica
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Da, predječji. Ne sjećam se konkretnih scena, ali evo npr. uloga Jockera i nekih njegovih kao "opasnih" postupaka više odgovara crtanom filmu za djecu nego, kao, igranom filmu za zreliju populaciju. Ne samo to, nego sama radnja filma je toliko nabacana sa svim i svačim da postaje totalno nezanimljivo i neuvjerljivo za gledati.
Za razliku od drugog djela, prvi dio je imao dosta realnu radnju, koliko se može nazvati realnom, zato mi i je bolji. Vjerojatno ima tu još toga, ali nećemo radit off topic.

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

čet 14 srp, 2011 1:43 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
WTF, man? :shock:

Prvi dio je na trenutke bio teški SF (onaj "mikrovalni uređaj" koji isparava vodu, ali vidi vraga, nema efekta na ljudski organizam koji je 70% sačinjen od vode, zatim ona halucinogena droga itd.).

TDK je dobrim dijelom dosta prizemljen, osim možda onog sonara kojeg Batman koristi na kraju, i samog Two-facea koji bez beda funkcionira bez pola lica, i gleda okom koje nema kapke (IRL bi mu se isušilo za par minuta, i ne bi bilo upotrebljivo).

BTW, ona scena s olovkom je prebrutalna za klince, a i nasilje u filmu je općenito na žešćoj razini naspram prvog.

čet 14 srp, 2011 11:58 am
Profil Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Wildchild je napisao/la:
Od tih novijih Batman filmova jedino mi je prvi bio super, drugi mi je bio predugačak, predosadan i predječji.... tako da za treći očekujem da bude barem bolji od drugog!

+ 1 8-[

Osim onog dijela da je dječji... prehisteričan je da bi bio dječji. Ali ako misliš naivan, pogotovo u razvoju radnje, možda. U svakom slučaju sumnjam da će treći dio nadmašit Batman Begins.

čet 14 srp, 2011 12:02 pm
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
_Oz je napisao/la:
Prvi dio je na trenutke bio teški SF (onaj "mikrovalni uređaj" koji isparava vodu, ali vidi vraga, nema efekta na ljudski organizam koji je 70% sačinjen od vode, zatim ona halucinogena droga itd.).

Ok, nek je SF, meni tako nešto čini film više zanimljivijim, a i sam razvoj radnje i sve skupa je povezano da ima glavu i rep, za razliku od filma sa našminkanim frajerom kojem nitko ništa ne može jer je lud. Znam da je Jocker lik koji se tako morao okarakterizirati u filmu, ali da je sve moglo ispasti puno ozbiljnije i brutalnije, itekako je.

Oni nerelani djelovi filma koje si spomenuo ne uzimam za zlo, preko toga se može proći.

Scena sa olovkom mi je blago rečeno žešći fors i prije će nekog natjerat na smijeh nego da pomisli kako je film prebrutalan za klince. Više skrivene brutalnosti i perverzija ima u današnjim animiniranim filmovima koji se uredno serviraju djeci.

Spet je napisao/la:
Osim onog dijela da je dječji... prehisteričan je da bi bio dječji. Ali ako misliš naivan, pogotovo u razvoju radnje, možda. U svakom slučaju sumnjam da će treći dio nadmašit Batman Begins.

Da, tako nešto i ja mislim. :)

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

čet 14 srp, 2011 2:34 pm
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

TEASER: The Dark Knight Rises

slika

Prvi teaser nadolazećeg filma o Batmanu napokon je i službeno objavljen. Ne otkriva mnogo, no sa teaserima to obično tako biva. Za više ćemo ipak morati pričekati puni trailer.

pon 18 srp, 2011 10:08 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
Zadnji dio trilogije, potvrđeno da je završetak. Batman gubi kičmu. Ra's se vraća.

pon 18 srp, 2011 10:27 pm
bubica
bubica

The Boz je napisao/la:
Zadnji dio trilogije, potvrđeno da je završetak.

Taj sam podatak spomenuo u toliko dosadašnjih vijesti da stvarno više ne vidim potrebu za ponavljanjem.

pon 18 srp, 2011 10:53 pm
Profil Web stranica
Number One
Number One

Lol. Možda bude koji prequel prequela za par godina. 8-[

uto 19 srp, 2011 9:08 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Spet je napisao/la:
Lol. Možda bude koji prequel prequela za par godina. 8-[

Neće, već je u planu svojevrstan novi reboot franšize, sa novim filmovima u nolanovskom duhu, no bez direktne povezanosti sa Nolanovom trilogijom.

Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.

blaženi Alojzije Stepinac

Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.

Benedikt XVI

uto 19 srp, 2011 10:23 am
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Još jedan reboot. Jeeeej. :joj: :joj: :joj: :joj: :joj: Holivud je crko i štakori ga glođu.

uto 19 srp, 2011 3:01 pm
bubica
bubica

Miki je napisao/la:
Još jedan reboot. Jeeeej. :joj: :joj: :joj: :joj: :joj: Holivud je crko i štakori ga glođu.

Meh, sve se svodi na to da je riječ "reboot" iz nekog razloga postala toliko trendy da se sad sve što nije prequel/sequel automatizmom proziva rebootom. :|

Po meni, da bi se nešto moglo nazvat rebootom, radnja mora krenut od nule, kao kod Batman Begins. Da je "Batman Forever" kojim slučajem izašao u zadnjih 5-6 godina, također bi ga ziher nazivali rebootom, a tada ga se smatralo sequelom.

uto 19 srp, 2011 3:57 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ja već mjesecima, sad već možda i godimama ponavljam koje je to sranje oko rebootova i upozoravam na posljedice :deda:

Smrt rebootu, sloboda orginalnosti!

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 19 srp, 2011 4:15 pm
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Reeboti će postojati dok god ljudi idu u kino jer ih privuće neko dobro poznato filmsko ime, a ne znatiželja oko novog, originalnog ostvarenja...Film može biti sranje, ali čim čuješ da je to reboot BATMANA, odmah se trči gledati.

sri 20 srp, 2011 11:34 am
Number One
Number One

Ne nužno. Mislim da se prije želi privuć novu publiku, koja možda nikad nije čula za Batmana, a prijašnji nastavci joj se ne bi svidjeli jer su premirni i nemaju mlađe glumce koji su njima poznati.

sri 20 srp, 2011 3:26 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: