|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 05 kol, 2026 2:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 30 sij, 2008 4:11 pm Postovi: 46 Lokacija: Pula
|
 Re: Nostalgija SF/Fantasy
Sjeća li se netko možda serije Tajne Sahare ? Prikazivana je 1980-tih godina na HRT-u, odnosno RTZ-u. Joj, kako bi bilo lijepo da je ponovno emitiraju.
Evo linka na youtube-u (uključite zvučnike):
_________________ HSA - Hrvatska svemirska agencija (http://www.csa.hr)
|
| ned 15 svi, 2011 4:07 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
eh, tada još nisam bila ni u planu 
| ned 15 svi, 2011 7:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Cvicek je napisao/la: Captain Powera sam gledao kao mali dok je išao na TV. Mislim da je to bila prva SF serija koju sam gledao (osim poneke epizode TNGa koje sam možda gledao ranije  ) Au, sad tek otvorio ovu temu i vidim Captain Powera. Nisam gledao. Nisam pratio. Mislim da nisam odgledao nijednu epizodu. Al ipak, sjećam se toga. Jedan od prvih SFova koje sam gledao. Mislim da sam samo prije toga vidio Search for Spock i He-Man. Sjećam se da me majčica zvala u kuću (igrao sam se vani), da je nekakav He-Man na tvu. Dođem do tva, i točno se sjećam tih srebrnkastih odijela. 
|
| ned 15 svi, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Reklama, posteri: Conan the BarbarianSa približavanjem datuma premijere novog Conana, intenzivira se i reklamna kampanja filma. Tako su kroz proteklih nekiliko dana objavlljeni prva televizijska reklama, kao i veći broj postera, među kojima se posebice izdvajaju posteri glavnih likova.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 14 lip, 2011 9:44 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|