| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Fringe - Na rubu [HRT]
jao jedva čekam današnju epku  budale, stavili su je skoro pa u pol noći, a ja sutra moram ujutro na faks  no gledati ću ju pa makar zaspala prvi sat 
| čet 09 pro, 2010 5:13 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Eureka i Fringe imaju dinamicne kompanije u serijama ..jedna globalno dinamicna a druga masivno dinamicna ..a ja ovo tek skuzija jucer 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 09 pro, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
ja sam odavno pogledala prvu sezonu. i ono... super je! walter više nije denethor! drugu sezonu nabavljam već jedno dva tjedna, nadam se da ću je brzo i vidjeti 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 09 pro, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ima na netu ..tamo cu je ja gledat sad kad zavrsi na HRT-u ..ionako SGU posli desete epizode druge sezone jos nije prikazan pa neman sta tu gledat a pored BBT-a jos koja repriza neke serije ..treka ili bilo cega drugog bi bilo previse 
|
| čet 09 pro, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Rowena je napisao/la: ja sam odavno pogledala prvu sezonu. i ono... super je! walter više nije denethor! drugu sezonu nabavljam već jedno dva tjedna, nadam se da ću je brzo i vidjeti  A ća san ti ja reka za Waltera/Denethora... I mogu ti spoilat drugu... ako hoćeš.

|
| čet 09 pro, 2010 11:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
bez brige, već sam si uništila sva moguća iznenađenja što se tiče spojlera ali hvala na ponudi 
|
| čet 09 pro, 2010 11:58 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Aaaa odlicno peter je zapravo iz alternativnog svemira jer je peter u ovom svemiru umra sa sedam godina ...dok je wiliam bell ..nitko drugi nego glavom i bradom , leonard nimoy 
|
| pet 10 pro, 2010 1:41 am |
|
 |
|
Admiral
|
sreća moja što sam gledala, ali mislim da bi ovo trebao staviti pod "spojler  " eh, da, Leonard Nimoy nema druge sezone na HRTu? 
|
| pet 10 pro, 2010 1:44 am |
|
 |
|
Make it so
|
Nema rowena  ..ali zato iman net 
|
| pet 10 pro, 2010 1:56 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: Aaaa odlicno peter je zapravo iz alternativnog svemira jer je peter u ovom svemiru umra sa sedam godina ...dok je wiliam bell ..nitko drugi nego glavom i bradom , leonard nimoy  Kad je to bilo?? 
| pet 10 pro, 2010 7:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
zadnja epizoda prve sezone 
|
| pet 10 pro, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Spet je napisao/la: captain je napisao/la: Aaaa odlicno peter je zapravo iz alternativnog svemira jer je peter u ovom svemiru umra sa sedam godina ...dok je wiliam bell ..nitko drugi nego glavom i bradom , leonard nimoy  Kad je to bilo??  jučer  dobro, nije bilo točno razjašnjeno to za petera ali moglo se shvatiti da je ovaj peter iz druge dimenzije...jer kada god je Walter nešto pričao o Peterovom djetinjstvu ovaj se toga nije sjećao a zatim još kada smo vidjela wltera pred grobom od pravog petera sve se posložilo onaj kraj je zaaaaaaakon!!!!!! jao što bih dala za drugu sezonu 
| pet 10 pro, 2010 11:45 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pa ako imas flat mozes je gledat na tv blinx com http://tv.blinkx.com/
|
| sub 11 pro, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nemam ](./images/smilies/eusa_wall.gif) flat ](./images/smilies/eusa_wall.gif) .
| sub 11 pro, 2010 6:17 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Spet je napisao/la: Nemam ](./images/smilies/eusa_wall.gif) flat ](./images/smilies/eusa_wall.gif) . onda čekaj drugu sezonu kao i ja 
| sub 11 pro, 2010 6:40 pm |
|
 |
|