| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
elizab3th je napisao/la: Mene fascinira kak se ona srpkinja iz smogovaca uspjela lepo uhljebit tam i izdržat do kraja serije
pa kaj nije ona slovenka
Mira Furlan
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 26 tra, 2006 2:13 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
_________________ -Općenito je poznata činjenica da je bogatu neoženjenu čovjeku žena prijeko potrebna.-J. Austen
|
| sri 26 tra, 2006 10:47 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
čak štoviše žena je jedan od bitnijih dijelova serije... najbitnijih... i dobro glumi... 
_________________ NO ONE HERE IS EXACTLY AS HE APPEARS
|
| sri 26 tra, 2006 8:02 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
I ima najkul kamen na glavi 
_________________ -Općenito je poznata činjenica da je bogatu neoženjenu čovjeku žena prijeko potrebna.-J. Austen
|
| čet 27 tra, 2006 12:16 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
elizab3th je napisao/la: I ima najkul kamen na glavi 
Oprosti, ona je pa jedina od svoje sorte kojoj su ekšuli dali frizuru! 
_________________ -Bllaa!-
|
| čet 27 tra, 2006 9:31 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Dobro, istina sve to i ova da dobro glumi  al ne znam, meni je nekak totalna izdaja da jedna zagrepčanka oženi srbina i onda pobjegne s njim u ameriku 
|
| čet 27 tra, 2006 8:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
izdaja cega ili koga?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 28 tra, 2006 2:35 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
ni meni nije jasno o kakvoj se izdaji priča... nego, zanima me jeste gledali b5 crusade... ja jesam i moram iskreno reći da mi je žao što su prestali snimat nakon 13 epizoda... 
|
| uto 02 svi, 2006 1:57 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Meni je Babylon 5 pored BSG najbolja SF serija svih vremena (joj, baš to i ne bi smjela govoriti na Star Trek forumu  ). I vjerojatno znate, ali za one koji ne znaju... prije par mjeseci je umro Andreas Katsulas.
http://www.scifi.com/scifiwire/index.ph ... 0&id=34628
Velika, velika šteta... njegov lik mi je bio najbolji. 
| pet 09 lip, 2006 4:02 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
je, mislim da je umro na valentinovo ove godine i kako mi nadimak govori imamo istog najdražeg lika. 
|
| sri 14 lip, 2006 11:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Jao, kad se sjetim scene kad onaj ludi car da premlatiti G'Kara sa električnim bičem - 20 udaraca i umire... samo mora zavrištati... ajme, sva se naježim. Nakon te epizode sam bila u kur... šoku cijeli dan.  To mi je općenito najjača i najemotivnija scena ne samo u SF serijama nego i u filmovima. Dala bi Oskara i glumcima i scenaristima i režiseru za cijeli taj zaplet i dubinu poante (nije samo to što ga mlate i muče - barem ti me kužiš, G'Kar... i ostali koji ste gledali seriju).
| čet 15 lip, 2006 3:00 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
apsolutno... jedna od najboljih epskih radnji svih vremena. nažalost, nisu dovršili B5 Crusade koja je (barem u tih prvih 13 ep.) imala potencijala da bude izuzetno dobra serija. Što se tiče G'Kara, tako životno odigranu ulogu, sa toliko emotivnosti nisam NIKAD vidio u nijednoj seriji. Eventualno Hamlet Laurencea Oliviera može konkurirat... Ako ti treba, spržim ti i pošaljam sve ep i filmove. 
|
| čet 15 lip, 2006 10:25 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Hvala ti puno, G'Kar - ali već imam sve sezone i sve filmove (još moram pogledati zadnja 2).
Tko ti je bio bolji commander - Sheridan ili Sinclair? Meni je nekako više odgovarao Sinclair, ali dobro - i Sheridan je bio odličan (makar sam se u početku teško naviknula na njega). 
| pet 16 lip, 2006 4:11 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Borg.Queen je napisao/la: Hvala ti puno, G'Kar - ali već imam sve sezone i sve filmove (još moram pogledati zadnja 2). Tko ti je bio bolji commander - Sheridan ili Sinclair? Meni je nekako više odgovarao Sinclair, ali dobro - i Sheridan je bio odličan (makar sam se u početku teško naviknula na njega). 
mogao bi potpisati citirano.... ali kad malo bolje razmislim Sheridan mi ipak draži... samo nemoj zaboravit Elisabeth Lochley.... dakle, kad bi slagao listu išla bi nekako: ona najzgodnija, Sheridan najkonstantniji i okosnica radnje, a Sinclair osoba koja daje onaj ton, nijansu zbog koje je u kompleksnosti radnje B5 toliko dobar.
|
| sub 17 lip, 2006 10:57 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Slažem se, teta je zgodna, ali mi kao commanderka nije dobro sjela. Ne znam više što me je konkretno smetalo kod nje (seriju sam pogledala prije 3 godine) - možda premalo karizme? Vjerojatno sam ju i zato prije zaboravila spomenuti među commanderima - nije mi se toliko usjekla u sjećanje kao ona dvojica.
| sub 17 lip, 2006 3:59 pm |
|
 |
|