| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: V 2009
...ja pogledao prve 3 epizode i totalno sa zagrijan za seriju...
...likovi su iz ostalih SF serija... LOST, 4400, Heroes ... idr.
...pa ih ja malo čudno gledati u ovoj kombinaciji...
...priča je dobra... originalna... ''posjetitelji'' su puni skrivenih namjera... koje se otkrivaju dio po dio...
...formira se i pokret otpora... sva sreća da su se našli već u 3. epizodi da nisam morao čekati kraj sezone...
...zanimljivo je da su ti posjetitelji na Zemlji već jedno duže vrijeme... neki su se čak i pobunili protiv svoga naroda... ...smješteni su po svim važnim svjetskim položajima... ...tako da pitanje je kako će se to sve odviati u nastavku...
...sin od istražiteljice Evans je budala... ...svećenik Jack je cool kako se upleo u sve to...
...jedino ne kužim kako sateliti nisu reagirali na ulaske brodova u atmosferu i alarmirali cijelu situaciju...
...gledam dalje...
| čet 19 kol, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Mr.bobo je napisao/la:
...zanimljivo je da su ti posjetitelji na Zemlji već jedno duže vrijeme... neki su se čak i pobunili protiv svoga naroda...
e to mi je fascinanto kako su se pobunili. Fora su im kamere u onim jaknama. Jedva čekam da saznam sto smjeraju sad sam na 4 epki i kraj je fenomenala jeza me prosla dok sam vidjela one sve brodove 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 20 kol, 2010 12:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
a hoće li ova serija ikako biti na HTV-u ili previše tražim? 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pet 20 kol, 2010 12:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Rowena je napisao/la: a hoće li ova serija ikako biti na HTV-u ili previše tražim?  ...možda jednog dana... ...no mi sretni kojima je net dostupan... ignoriramo HRT i gledamo što nas volja...
...Ako Anna ima kćer... prošlo mi kroz glavu kako se ti stvorovi razmnožavaju... nesu jaja... ?? ...jer su izgleda nekakvi reptili...
| pet 20 kol, 2010 1:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Rowena je napisao/la: a hoće li ova serija ikako biti na HTV-u ili previše tražim?  Mislim kako ju je već otkupio RTL. @bobo O razmnožavanju će biti ponešto u kasnijim epkama.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 20 kol, 2010 7:35 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Miroslav je napisao/la: @bobo O razmnožavanju će biti ponešto u kasnijim epkama.
...da sad na kraju 5 epizode je bilo nešto o tome... ...i nisam puno promašio... a zadnja scena...
...sve se zahuktava... full je napeto...
| pet 20 kol, 2010 12:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Miroslav je napisao/la: Rowena je napisao/la: a hoće li ova serija ikako biti na HTV-u ili previše tražim?  Mislim kako ju je već otkupio RTL. @bobo O razmnožavanju će biti ponešto u kasnijim epkama. Nov@ TV ako se ne varam... Anna i ćerka su... 

|
| pet 20 kol, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Bolje Nov@ nego RTL. RTL ima začuđujuće veliki broj odustajanja od prikazivanja serije u pola sezone
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pet 20 kol, 2010 11:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sub 21 kol, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Mene zanima da li ce se snimat 2 sezona!? 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 24 kol, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cmd Data je napisao/la: Mene zanima da li ce se snimat 2 sezona!?  Snima se, stiže u studenom.  BTW. u drugoj sezoni ćemo vidit i bakicu, Anninu mater, a koju će glumiti Jane Badler, koja je u originalnom V-u glumila glavnu negativku Dianu. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 24 kol, 2010 1:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cmd Data je napisao/la: Mene zanima da li ce se snimat 2 sezona!?  Hoće, ili se već snima... prije ovo drugo.

|
| uto 24 kol, 2010 1:32 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Ajme, majko mila!  Ova serija je ekranizacija mojih noćnih mora: zli vanzemaljci koji hodaju među nama, izgledaju kao mi i izgledi da ćemi ih se riješiti su jednaki nuli.... I pokret otpora, naravno... Pogledala sam prvu epizodu i dosta mi je. Morena Baccarin je fora s kratkom kosom, ali mi je ipak više kjut u Fireflyju. I ne planiram samo zbog nje gledati tu seriju... 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 04 ožu, 2011 12:22 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Lampyris je napisao/la: I ne planiram samo zbog nje gledati tu seriju... Tak je, i kćer je prezgodna... 

|
| pet 04 ožu, 2011 12:31 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
T'Rapavi je napisao/la: Lampyris je napisao/la: I ne planiram samo zbog nje gledati tu seriju... Tak je, i kćer je prezgodna...  Nisam došla do tog dijela da saznam tko joj je kćer. Je li to možda ona mlađahna V-ica koja mami maloljetne momke u ambasadore? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 04 ožu, 2011 1:15 am |
|
 |
|