|
Sada je: ned 09 kol, 2026 2:41 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Clark Kent / Superman / Kal-El [+slike]
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Clark Kent / Superman / Kal-El [+slike]
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 20 kol, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Nadolazeći SF/Fantasy
Zack Snyder režira Supermana Nakon što je prije nekoliko mjeseci objavljeno kako će Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception) producirati novu inačicu priče o Supermanu, s nestrpljenjem se iščekivalo ime redatelja koji će se prihvatiti tako zahtjevnog projekta. Čekanju je napokon došao kraj jer je službeno potvrđeno kako će u redateljsku stolicu uskočiti Zack Snyder (300, Watchmen).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 05 lis, 2010 10:42 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Uf, Christopher Nolan + Zack Snyder... Mislim da upravo doživljavam nerdgazam! 
|
| uto 05 lis, 2010 11:16 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miroslav je napisao/la: Zack Snyder režira Supermana[ http://www.sfcentar.com/cms/data/upimages/superman-snyder.jpg ] Nakon što je prije nekoliko mjeseci objavljeno kako će Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception) producirati novu inačicu priče o Supermanu, s nestrpljenjem se iščekivalo ime redatelja koji će se prihvatiti tako zahtjevnog projekta. Čekanju je napokon došao kraj jer je službeno potvrđeno kako će u redateljsku stolicu uskočiti Zack Snyder (300, Watchmen). Jedva čekam! _Oz je napisao/la: Uf, Christopher Nolan + Zack Snyder... Mislim da upravo doživljavam nerdgazam!  
| uto 05 lis, 2010 11:31 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Zafrkancija. Divna stvar. Probaj koji put.
|
| uto 05 lis, 2010 12:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 lis, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ako je nekome promaklo, Henry Cavill iz Tudora je izabran za novog Supermana. Link na vijest: http://sfcentar.com/vijesti.php?id=928
|
| uto 01 vel, 2011 8:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nabildan? Kakav je onda dok ne vježba?  No dobro, vjerojatno će ga kompjuterski obradit da izgleda veće. Valjda. 
| uto 01 vel, 2011 8:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Nabildan? Kakav je onda dok ne vježba?  No dobro, vjerojatno će ga kompjuterski obradit da izgleda veće. Valjda.  A čačkalica.  I da, već je bilo govora o kompjuterskom "bildanju" Supesa.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 02 vel, 2011 8:56 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nepotrebno. Vec imamo Hulka.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 vel, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: Nepotrebno. Vec imamo Hulka. A znam, no film će režirati Snyder, a poznato je da on voli vizualno. Po meni, najbolje bi bilo da je ostao Brandon Routh, no što je tu je...
Benedikt XVI
|
| sri 02 vel, 2011 3:41 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miroslav je napisao/la: Po meni, najbolje bi bilo da je ostao Brandon Routh, no što je tu je... slazem se. sto god rekli o Superman Returns, on je dobro izgledao kao Superman.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 02 vel, 2011 3:56 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Po meni, najbolje bi bilo da je ostao Brandon Routh, no što je tu je... slazem se. sto god rekli o Superman Returns, on je dobro izgledao kao Superman. Ispravak: izgledao je odlično. 
| sri 02 vel, 2011 6:43 pm |
|
 |
|
bubica
|
U Superman Returns nisu valjale samo dvije stvari; priča nije bila dovoljno zanimljiva i Kate Bosworth je bila totalni promašaj kao Lois. Ostatak glumačke ekipe je bio zakon (Spacey kao Luthor, Frank Langhella kao Perry White, Sam Huntington kao Jimmy Olsen), produkcijski nivo je bio vrh vrhova, soundtrack također (John Ottman je odlično obradio Williamsa, i ubacio pokoju vlastitu originalnu skladbu).
|
| sri 02 vel, 2011 8:06 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ma meni je najbolja fora bila sa tim kad je rekao u avionu da je avion još uvijek najigurnije sredstvo prijevoza... tad me superman returns oboro s nogu... onda me onaj njegov sin podigao s nogu. Mislim, simpatično što su to stavili u film, ali nema logike... btw. komu se sviđa superman 3? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 02 vel, 2011 8:12 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|