| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Ja sam SF/F fan
Mimi Sky je napisao/la: i onu seriju s podmornicom u budućnosti... ne znam kako se zove... Seaquest? To smeće bolje ne spominjat (ironično, autor Rockne S. O'Bannon nam je dao i Farscape). RAI'TARA je napisao/la: Ne, Farscape je odlična serija, ali kako sam počela ponovno gledati DS9 na TV-u, sam Farscape nakratko prestala gledati ( ne volim previše mješati serije ).  Kao što rekoh, ja sam upravo na pola treće sezone i serija mi je stvarno iznad svih očekivanja.
|
| čet 09 tra, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mimi Sky je napisao/la: i onu seriju s podmornicom u budućnosti... ne znam kako se zove... SeaQuest... ...ja nju nisam naveo... pogledao sam par epizoda... ...ali nije mi baš sjela... ...a išla je i u mutavo vrijeme, pa eto...
| čet 09 tra, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Seriju SeaQuest nisam pratila. Bila mi je glupasta.
|
| čet 09 tra, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
meni je SeaQuest bio dobar. Još pamtim neke epizode, posebno onu s kad je hladni rat krivo završio i cijelu Zemlju kontaminirao atomskim zračenjem...
I onu sa Hrvatima i Srbima... bile je odlična...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 09 tra, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mimi Sky je napisao/la: I onu sa Hrvatima i Srbima... bile je odlična... Daj podsjeti me, šta je to bilo sa Hrvatima i Srbima, ne sjećam se više. 
|
| čet 09 tra, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sjetila sam se još jedne sf serije iz djetinjstva, ne sjećam se imena. Radilo se o australskoj seriji. Neki izvanzemaljac je pao na zemlju u svojem brodu, i njegov je brod onesposobljen. On treba naći neku zelenu prizmu koja je podjeljena na tri dijela. Svaki dio je sakriven, kad se spoji prizma postaje oružije pomoću kojeg će ubiti zlog izvanzemaljca koji je također na zemlji i izaziva probleme. Neka djeca pomažu tom izvanzemaljcu naći dijelove prizme. Radilo se o zanimljivoj seriji, ali ne sjećam se imena. 
|
| pet 10 tra, 2009 12:32 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joooooooj ... poznato mi je...
...ali sjetio sam se druge serije... ...Kucači.... The Tommyknockers...
...isto ima elemente SF-a , pa je dodajem nasvoj popis...
http://www.imdb.com/title/tt0106156/
| pet 10 tra, 2009 12:35 am |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Sjetila sam se još jedne sf serije iz djetinjstva, ne sjećam se imena. Radilo se o australskoj seriji. Neki izvanzemaljac je pao na zemlju u svojem brodu, i njegov je brod onesposobljen. On treba naći neku zelenu prizmu koja je podjeljena na tri dijela. Svaki dio je sakriven, kad se spoji prizma postaje oružije pomoću kojeg će ubiti zlog izvanzemaljca koji je također na zemlji i izaziva probleme. Neka djeca pomažu tom izvanzemaljcu naći dijelove prizme. Radilo se o zanimljivoj seriji, ali ne sjećam se imena.  The Boy From Andromeda
|
| pet 10 tra, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zanimljivo da nitko nije gledao ALF-a i Treći kamenčić od Sunca... 

|
| pet 10 tra, 2009 1:20 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Sjetila sam se još jedne sf serije iz djetinjstva, ne sjećam se imena. Radilo se o australskoj seriji. Neki izvanzemaljac je pao na zemlju u svojem brodu, i njegov je brod onesposobljen. On treba naći neku zelenu prizmu koja je podjeljena na tri dijela. Svaki dio je sakriven, kad se spoji prizma postaje oružije pomoću kojeg će ubiti zlog izvanzemaljca koji je također na zemlji i izaziva probleme. Neka djeca pomažu tom izvanzemaljcu naći dijelove prizme. Radilo se o zanimljivoj seriji, ali ne sjećam se imena.  The Boy From Andromeda Da tako je, a nikako se nisam mogla sjetiti imena te serije. Kao dijete obožavala sam ze australske serije za djecu i mlade. Gledala sam i onu ludu obitelj Twister ( valjda su se tako zvali ).
Sjećam se još jedne serije za djecu ne znam kako se zvala. Uglavnom, brod iz sunčevog sustava je izgubljen u svemiru, a na brodu se nalaze neka djeca, a svako dijete potječe sa jednog planeta sunčeva sustava. I oni pokušavaju naći put kući. Serija i nije bila nešto posebno, ali gledljiva.
|
| pet 10 tra, 2009 2:45 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
RAI'TARA je napisao/la: Da tako je, a nikako se nisam mogla sjetiti imena te serije. Kao dijete obožavala sam ze australske serije za djecu i mlade. Gledala sam i onu ludu obitelj Twister ( valjda su se tako zvali ). http://www.imdb.com/title/tt0103529/Around The Twist
| pet 10 tra, 2009 11:58 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_Oz je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: I onu sa Hrvatima i Srbima... bile je odlična... Daj podsjeti me, šta je to bilo sa Hrvatima i Srbima, ne sjećam se više.  ma neki je zločinac završio na brodu, a tražio ga je posebno hrvatsko-srpski savez nisu im ga mogli odmah predat jer im je zbog nekog razloga trebao na brodu neka srpska glumica im je govorila koliko sati imaju da ga predaju, a onaj prevoditelj se sav spleo i nije znao šta joj govori... eto... toliko se sijećam... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 10 tra, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
-fallen-one- je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Da tako je, a nikako se nisam mogla sjetiti imena te serije. Kao dijete obožavala sam ze australske serije za djecu i mlade. Gledala sam i onu ludu obitelj Twister ( valjda su se tako zvali ). http://www.imdb.com/title/tt0103529/Around The Twist Da voljela sam tu seriju. Nisam znala da su se snimale i nove epizode ( do 2001. godine ) 
|
| pet 10 tra, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mimi Sky je napisao/la: meni je SeaQuest bio dobar. Još pamtim neke epizode, posebno onu s kad je hladni rat krivo završio i cijelu Zemlju kontaminirao atomskim zračenjem...
I onu sa Hrvatima i Srbima... bile je odlična... Meni isto SeaQuest bio dobar ,oni gradovi ispod mora ,nadam se da ce to jednog dana postojat !
| sub 11 tra, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
4 od 1 je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: meni je SeaQuest bio dobar. Još pamtim neke epizode, posebno onu s kad je hladni rat krivo završio i cijelu Zemlju kontaminirao atomskim zračenjem...
I onu sa Hrvatima i Srbima... bile je odlična... Meni isto SeaQuest bio dobar ,oni gradovi ispod mora ,nadam se da ce to jednog dana postojat ! Hmm te kupole... to čak i nije toliki SF. Ok, je za današnji standard ali u budućnosti... tko zna...
| sub 11 tra, 2009 2:53 pm |
|
 |
|