| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Primeval na HRT-u
Ja sam gledala... Super je serija Ali nisam gledala prvih 15-ak min, totalno sam zaboravila da je to danas. Pa ak mi netko moze objasnit sto se tocno dogodilo sa onom zenom od onog glavnog (ne znam kak se zove  ), kako je ona uopce zavrsila u tom vremenskom procjepu... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 lip, 2008 3:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira je napisao/la: Ali nisam gledala prvih 15-ak min, totalno sam zaboravila da je to danas. kaj je to bilo danas?; cuo sam da je bilo jucer u 1750, a za reprizu zaboravih ](./images/smilies/eusa_wall.gif) kad to inace ide...?
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 08 lip, 2008 12:40 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
El Zvonko je napisao/la: kaj je to bilo danas?; cuo sam da je bilo jucer u 1750, a za reprizu zaboravih ](./images/smilies/eusa_wall.gif) kad to inace ide...? Ma ne, bilo je jucer Samo sam ja napisala post nocas oko 4 (ili kad vec), pa je meni tad jos bila subota.. Uglavnom, ide subotom na prvom programu u 17:50 A kad ima repriza (i jel je uopce ima) nemam pojma 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 lip, 2008 12:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Aha, ok, tnx anyway... Citam pa mi se cini zanimljiva-znaci morat cu skidat s neta 
|
| ned 08 lip, 2008 1:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: A kad ima repriza (i jel je uopce ima) nemam pojma  ...teško da će za takvu seriju dati reprize... ...jer sjećam se kad je Pleme (The Tribe) išlo na HRT2 ... isto nije bilo nikad reprize... ...tako da ak propustiš , gotovo... ...eventualno se preko neta možda možeš snaći...
| pon 09 lip, 2008 3:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TV program vaš je prijatelj, cak i onda kad oni koji ga rade to nisu. dakle, program kaze repriza u 05:55 (dakle u nedjelju ujutro ako tako hocete)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 09 lip, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 09 lip, 2008 4:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 1x01 Za početak , neki čudni dinosaur radi reda u gradu, malo neobično… …dobra mjuza na početku… Connor pokuša uvjeriti profesora (Nick Cutter (koji malo čudno govori)) da krenu istražiti neka nalazišta za koje je čuo glasine – šuma DEAN …Nick, Connor i Stephan ipak krenu u šumu…
Ben je našao neobičnu vrstu dinosaura u šumi i ponio ga doma…fora je malo stvorenjce… (Rex) Abby (stručnjakinja za guštere) dolazi mu u posjetu, te odu u šumu pokazati gdje ga je našao… nešto ga preplaši, te potrči kroz šumu i naleti na portal… pogleda u nj i vidi drugi svijet... Na putu kući poreže se na granu te ode u sobu… Veliki dinosaur s početka priče nanjuši ga te mu dođe u posjetu… Ekipa naiđe na Abby , a svi zajedno nalete na jednog velikog dinosaura.. prilično miroljubivog, a po zubima zaključujem da je biljojed… … on ih dovede do portala…
Hm , sad dolazi zeznuti dio administrativnog posla… što napraviti s onim što su vidjeli… ? Donjeli su Rex-a na ispitivanje, te im on pobjegne… fora je bio bijeg… ima malo neobične leteće pokrete… ''Veliki dino'' je došao i u školu, te je tamo malo reda napravio… …neki detalji u seriji mi se sviđaju… (npr. kako repom pokupi lonce cvijeća na prozoru)
Nick prođe kroz novi svijet s čuvarom… Isprva se odbija vratiti (jer je u tom razdoblju nestala njegova žena , te ju hoće pronaći) , no ipak se uspiju vratiti, i vremenski portal slabi , te nestane… u šumu se i vrati ''veliki dino'' te napada ekipu… uspiju ga ubiti…
…najava za sljedeću epizodu je zanimljiva… …eto, jel to tako teško bilo napisati?
| uto 10 lip, 2008 9:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Mr.bobo je napisao/la: ..........., no ipak se uspiju vratiti, i vremenski portal slabi , te nestane… u šumu se i vrati ''veliki dino'' te napada ekipu… uspiju ga ubiti…
…najava za sljedeću epizodu je zanimljiva… [/color] …eto, jel to tako teško bilo napisati? Svaka cast mr Bobo ! Hvala.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 10 lip, 2008 6:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Spojlate, ha? 
|
| sri 11 lip, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
El Zvonko je napisao/la: Spojlate, ha?  ...molim? ...pa išlo je na HRT-u već epizoda... ...nitko te ne tjera da čitaš sadržaj... 
| čet 12 lip, 2008 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Mr.bobo je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Spojlate, ha?  ...molim? ...pa išlo je na HRT-u već epizoda... ...nitko te ne tjera da čitaš sadržaj...  Da , al ak nije gledao - onda mu spoilas . Inace snimio sam si tu prvu epizodu na Dvd skup sa jos nekim glupostima. , ak nekog zanima..... 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 13 lip, 2008 1:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| sub 14 lip, 2008 1:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
1x02 Ogromni kukci su se pojavili u podzemnoj. Connor ima ideju da bi mogla postojati još jedna anomalija, svrati k Abby, te ju nagovori da pođe s njim u 'new forest'. Cutter se još nije pomirio s time da ne zna gdje mu je žena (Hellen) i još traži uzrok tome. U šumi prespavaju Abby & Connor , te ih u gluho doba noći prestraše njegovi prijatelji s maketom dinosaura. Podzemna. Kukac napada radnika koji je obavljao deratizaciju. Ekipa to sazna, te krene u potragu za kukcima. Istraživanjem podzemne specijalci pronađu prostoriju gdje su se smjestili kukci te ih isti napadaju. Cutter pretpostavlja da su oni iz ranijeg razdoblje nego dinosauri. U skladištu pronađu portal, no tu nije kraj iznenađenu. Ekipa se sukobi s divovskom stonogom. Cutter ostaje zarobljen s stonogom. Stephen ga pođe spasiti. Rani ga stonoga. Kad je bio u deliriju ukazuje mu se Hellen. Cutter domišljato namami stonogu da ga ugrize, da dobije protuotrov i spasi Stephana.
…sljedeća epizoda će biti najbrutalnija do sad… …sukobit će se s reptilima…
Nelogičnost : kako je stonoga mogla probušiti beton i cigle?
| ned 15 lip, 2008 1:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, moram reci da golema stonoga nije dovoljno atraktivna za moj ukus. al' ona plavusa cisto dobro izgleda 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 15 lip, 2008 4:32 am |
|
 |
|